South Park'tan Pokemon Go bölümü mü geliyor?

Sevilen animasyon dizisi dünya çapında gün geçtikçe yaygınlaşmaya devam eden Pokemon Go'lu bölümle mi karşımızda olacak?

Volkan Küçükel
30 Temmuz 2016 - 20:26
Yeni Bölüm

Artırılmış gerçeklik ile Nintendo tarafından geliştirilen Pokemon Go oyunu dünya çapında gün geçtikçe yaygınlaşmaya ve daha fazla oyuncu sayısına ulaşmaya devam ediyor.

SOUTH PARK'TAN 'POKEMON GO' BÖLÜMÜ MÜ GELİYOR?

1997 yılından itibaren hayatımızda olan Trey Parker ve Matt Stone ikilisinin yaratıcısı olduğu animasyon komedisi South Park bildiğimiz üzere gündemi yakından takip eden ve bununla beslenen bir yapım.

Peki South Park'tan Pokemon Go temalı bir bölüm izleyecek miyiz?

16-07/30/south-park-pokemon-go.jpg

Gerçek yaşam Pokemon hikayelerinin oldukça çılgın olduğunu düşünebilirsİniz ancak Trey Paker ve Matt Stone ikilisi kendi gösterileri için yeterince çılgınlık bulamadıklarını düşünüyorlar. Yani, son günlerde çıkan haberlerin aksine yakın bir süreçte PokemOn Go temalı bir South Park bölümü göremeyeceğiz.

Ve diğer bir neden ise önceden yapılmış olması!

'Chinpokemon':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin