Söz dizisi 1. bölüm fragmanları ve oyuncu kadrosu

TIMS&B'nin ilk projesi olarak ekranlarda yerini almak için uzun süredir hazırlıkları devam eden Söz dizisinin 1. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve daha fazlası haberimizde!

Sibel Karagöl
21 Mart 2017 - 20:52
Yeni Bölüm

Televizyon dünyasının iki başarılı yapım şirketi Tims ve Bi yapım'ın birleşmesi ile oluşan TIMS&B'nin ilk projesi olarak ekranlarda yerini almak için uzun süredir hazırlıkları devam eden Söz dizisinin 1. bölüm fragmanları yayınlandı. Etkileyici görsel efektler içeren tanıtım fragmanlarıyla dikkatleri üstüne çeken Söz dizisi için geri sayım başladı.

17-03/21/8.jpg

"Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla Tolga Sarıtaş’ın başrollerini paylaşacağı Söz dizisi 3 Nisan Pazartesi 1. bölümüyle ekranlara merhaba diyecek.

17-03/21/2.jpg

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Senaryosunu yakın zamanda ekranlara veda eden büyük bir hayran kitlesine sahip Poyraz Karayel dizisinin senaristi Ethem Özışık'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Yağız Akaydın yer aldığı dizisi kalabalık ve deneyimli oyuncu kadrosuyla da beğeni topladı.

17-03/21/soz1-1490118375.jpg

Karakteri, cesareti ve askeri zekasıyla bütün timin hem saygısını hem de güvenini kazanan tim komutanı Yavuz karakterini başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; 12 üyeden oluşan özel timin kahraman askerlerine ise Çağan Atakan Arslan, Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Oktay Samurkaş, Volkan Uygun hayat verecek.

Söz 1.Bölüm Fragmanı

 

Söz Dizisi Konusu

Türkiye’nin yaşadığı korkunç teörö saldırısı sonrası sonrasında, bu yangına bir dur demek için özel bir tim bir araya getirilir. Her biri alanında uzman olan vatan sevgileri her şeyden önce gelen 12 kahraman, Özel Kuvvet Askeri olarak görevlendirilir.

Söz dizisi ülkemizde aktif olan ve her geçen gün büyüyen terör  örgütünü yok etmeyi amaçlayan 12 askeri konu alacak.

 

17-03/21/3.jpg

 “Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan özel tim aşklarını kalplerine, özlemlerine taş basarak bu zorlu savaştan galip çıkmaya çalışacaklar. Birbirlerine yeri geldiğinde kardeş, yer geldiğinde ise siper olacak askerlerimiz, vatanını bütünlüğünü tehlikeye atacak örgütleri bulmak ve yok etmek için her türlü fedakarlığı hazırlardır. 

Söz 1.Bölüm 2. Fragmanı

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin