“Söz” dizisi karakter tanıtımı çıktı

Yapımını TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Star Tv ekranlarında yerini almaya hazırlanan Söz dizisinin karakter tanıtım fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
26 Mart 2017 - 19:00
Gündem

Yapımını TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, 3 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00’da Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Söz dizisinin karakter teaser’ları yayınlandı.

17-03/26/8.jpg

Söz Dizisi Konusu

Türkiye’nin yaşadığı korkunç terör saldırılarının sonrasında, bu yangına dur demek için özel bir tim bir araya getiriliyor. Her biri alanında uzman, zeki ve vatan sevgileri her şeyden önce gelen 12 kahraman Türk, Özel Kuvvet Askeri olarak görevlendiriliyor.

Söz dizisi ülkemizde aktif olan ve her geçen gün büyüyen terör örgütünü yok etmeyi amaçlayan 12 askeri konu alıyor.

Yavuz (Tolga Sarıtaş)

Karakteri, cesareti ve askeri zekasıyla bütün timin hem saygısını hem de güvenini kazanan, kıdemli üsteğmen Yavuz, henüz 28 yaşında. Başarılı oyunculuğuyla göz dolduran Tolga Sarıtaş da ekibin geri kalanı gibi 2 hafta süren profesyonel askeri eğitim gördü.

 

Zafer (Çağan Atakan Arslan)

Avatar Atakan, ağır silahlarda ve yakın dövüşte uzman, lakabı Geveze olan fakat konuşmaktan çok uzak olan tim komutan yardımcısı, üsteğmen Zafer karakterini canlandırıyor. Avatar Atakan’ı aynı zamanda Survivor 2016 şampiyonu olarak tanımıştık.

 

Erdem (Nihat Altınkaya)

Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir! Sloganıyla hareket eden vatan sevdalısı yarbay Erdem karakterini en son Yüksek Sosyete dizisinde izlediğimiz deneyimli oyuncu ve 2012 Survivor şampiyonu olan Nihat Altınkaya canlandırıyor.

 

Bahar (Aybüke Pusat)

Aybüke Pusat henüz tıp fakültesinden yeni mezun olan zengin ve köklü bir ailenin, yardımsever ve mütevazı kızı Bahar karakterini canlandırıyor. Bahar, ailesinin himayesinden kurtulup, kendi hayatını başka insanları kurtarmaya adayan idealist bir doktor. Aybüke Pusat oyunculuğun yanı sıra Miss Turkey 2014 güzellik yarışmasında 3’ncü olmuştur.

17-03/26/2.jpg

Heyecanla beklenen Söz dizisinin ilk bölümü 3 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00’da Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin