Söz dizisinde şok ölüm!

Star TV'nin fenomen dizisi Söz'de, efsane karakter şehit oldu!

Berfu Özlen
04 Mayıs 2017 - 12:30
Yeni Bölüm

Star TV'nin başarılı dizisi Söz, son zamanlarda ekranlarda sıkça görülen asker dizilerinden belki de en çok sevileni oldu. Bu başarısı ile büyük bir seyirci kitlesini kendine bağlayan dizinin yayınlanan  son bölümünde, Hafız lakabıyla tanınan sevilen karakter Ali Haydar vurulmuştu.

8 Mayıs'ta yayınlanacak yeni bölümün fragmanında ise, teröristlerce yaralı ele geçirilen Hafız, şehit düşüyor.

Ölüm ile yaşamı ayıran ince çizgi

Özel kuvvetlerde görev yapan Ali Haydar, Amerikalı bir gazeteciyi kurtamak ile görevlendirildiği operasyonda vurulmuştu. Yaşanan çatışmada göğsünden vurulan Hafız, vurulduğu yerde şehadet getirmişti. Ancak tekrar gözlerini açmış ve çatışmaya devam etmişti. Teröristlerce esir alınan Hafız'ın yeni fragmanda öldüğü gösteriliyor.

Ölüm haberi herkesi yıkıyor!

Hafız'ın acı ölüm haberi herkesi mahvediyor. Başta silah arkadaşları ve ailesi olmak üzere kimse Hafız'ın öldüğüne inanamazken, haberi alan karısı gözyaşlarına boğuluyor.

Söz yeni bölümü ile 8 Mayıs Pazartesi günü Star TV ekranlarında.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin