resim yok
15 Nisan 2013 - 00:00

Spartacus efsanesi sona erdi

İlk gösterimini 22 Ocak 2010 tarihinde Amerikan kablolu televizyon kanalı Starz ekranlarında yapan ABD yapımı televizyon dizisi Spartacus 3. sezonunda (Spartacus: War of the Damned) final yaptı.

 

Tarihi dizi

Dizide, MÖ. 73-71 arasında Roma Cumhuriyeti'ne karşı büyük bir köle ayaklanması başlatan Trakyalı gladyatörden esinlenilmişti.

ŞİDDET SAHNELERİYLE ÇOK KONUŞULDU

Amerika'da yayınlandıktan sonra her bölümü anında internet forumlarında paylaşım rekoru kıran dizi büyük bütçesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla tüm dünyada izlenme rekorları kırdı. Spartacus, ülkemizde de ilgiyle izlenen yabancı diziler arasında yer alıyor.

 

Cinsel içerik de yoğundu

Özellikle şiddet sahneleri abartılı bir biçimde çekilen ve bölümler boyunca birçok kanlı sahneye şahit olduğumuz dizide cinsel içerikli sahneler de ağırlıktaydı.

SPARTACUS'UN ÖLÜMÜ
[reklam]
Dizinin üçüncü sezon final bölümü ise kelimenin tam anlamıyla pürdikkat izlendi.

 

Roma'ya karşı verilen en büyük savaşta dizinin ana karakterlerinin çoğu hayatı kaybetti.

 

 

Final çarpıcıydı

Özellikle Spartacus'un ölüm sahnesi oldukça çarpıcıydı. Dizi sonundaki diyaloglar ise sosyal medya da adeta paylaşım rekoru kırdı.

 

İşte final sahneleri:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin