resim yok
15 Temmuz 2010 - 00:00

Sevda Demirel de Leyla Bilginel ve Güner Özkul gibi babasız bebek yetiştiren ünlüler kervanına katılıyor. Sevda Demirel, siyahi bir erkeğin spermlerini aldı. Şansını önce KKTC'de deneyen, ardından Amerika'da karar kılan Sevda Demirel, bu ülkedeki bir sperm bankası vasıtası ile gebe kaldı. Sevda Demirel, "Melez bebek sevdiğim için siyahi erkek tercih ettim" dedi. Böyle bir karar almanın hiç kolay olmadığını söyleyen Sevda Demirel, nedenlerini şöyle sıraladı: "Anne olmak istiyordum ama aşka ve erkeklere inancım kalmamıştı. Etrafımda babalık vasfına sahip adam da bulamadım." 2 haftalık hamile olan Sevda Demirel, önce şansını KKTC'de denediğini ama aksiliklerle karşılaşınca ABD'de bir sperm bankasına başvurduğunu söyledi. Melez çocukları çok sevdiği için sihayi bir erkeğin spermlerini alan Sevda Demirel, şöyle konuştu: "Uzun zamandır anne olmak istiyordum. Ama kimseye güvenim, aşka da inancım kalmadı. Erkek arkadaşlarımla evlilik noktasına geldiğim zaman ya aldatıldım ya da sorunlar yaşayıp ayrıldım. Bu yüzden baktım ki etrafımda babalık vasfına sahip insan yok, ben de çocuğumun sorumluluğunu tek başıma almaya karar verdim." Sevda Demirel, bu konuda en büyük cesareti, Leyla Bilginel'den aldığını söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin