Star 2. sezonda önemli değişiklik!

Üç genç ve yetenekli şarkıcının zorlu müzik sektöründe başarıya giden yolda verdiği mücadeleleri merkezine alan Star dizisinin ikinci sezonunda kamera arkasında değişiklikler var.

Volkan Küçükel
09 Nisan 2017 - 10:05
Gündem

Grey’s Anatomy yürütücü yapımcılarından Karin Gist, 20th Century Fox TV ile genel bir anlaşma imzaladı.

STAR 2. SEZONDA SHOWRUNNER DEĞİŞİYOR

İki yıllık bu anlaşma çerçevesinde Gist, Fox'un müzikal draması "Star"ın kadrosuna yürütücü yapımcı ve showrunner olarak katıldı. Gist; Lee Daniels ve Tom Donaghy ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Böylelikle Gist, ilk kez showrunner ve yürütücü yapımcı olarak bir projede yer alırken aynı zamanda televizyon sektöründe çalışan bir avuç Afroamerikan showrunner arasına da dahil oldu.

Hikayesinde üç genç ve yetenekli şarkıcının (Jude Demorest, Ryan Destiny, Brittany O'Grady) zorlu müzik sektöründe başarıya giden yolda verdiği mücadeleleri merkezine alan Star dizisinin çekimleri Atlanta'da gerçekleşiyor. Kariyerini senarist olarak sürdürmeye karar vermeden önce üç yıl aile hukuku üzerinde çalışan Gist bu şehre yabancı değil. Georgetown Hukuk Fakültesi'nden mezun olmadan önce Atlanta'da bulunan Spelman College'den İngiliz Edebiyatı lisans derecesi aldı.

17-04/09/star-dizisi.jpg

GIST'İN SEKTÖRDEKİ KARİYERİ

Gist'in ilk senaristlik yaptığı dizi, daha sonradan denetleyici yapımcılığına yükseldiği UPN/CW sitcom'u Girlfriends oldu. 2015 senesinde dahil olduğu Grey's Anatomy dizisinden önce One Tree Hill, Undercovers, House of Lies ve Revenge gibi dizilerde görev yaptı.

20th TV Yaratıcı İşlerden Sorumlu Başkan Jonnie Davis konuyla ilgili yaptığı açıklamda "Bizim için harika bir kazanım. Star için Lee ve Tom'un vizyonu doğrultusunda kendilerine destek verecek doğru showrunner'ı bulmak bizim için büyük önceliğe sahip bir olaydı. Karin'i uzun zamandır gözlemliyorduk. Grey's Anatomy ve Revenge'de harika işler yaptı. Kendisinin Star'da işbaşı yapması için heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Gist, dizide ilk sezonun ardından görevinden ayrılan Chuck Pratt'ın yerine geçmiş olacak.

İlk sezonunda Daniels'ın hip hop draması Empire gibi patlama yapamamış olsa da izlenme oranlarında tatmin edici rakamlar elde eden Star, kanaldan ikinci sezon onayını kapmayı başarmıştı. Queen Latifah, Benjamin Bratt ve Nicholas Gonzalez gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yeni sezonunda Gist, Daniels ve Donaghy üçlüsü Pamela Oas Williams ve Effie Brown ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak.

"Star" - Ain’t About What You Got:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin