Star dizisinin başlangıç tarihi duyuruldu!

Fox'tan gelen açıklamaya göre Empire yaratıcısı Lee Daniels'ın yeni müzikal draması Star, 14 Aralık Çarşamba akşamı Empire'ın 3. sezon sonbahar finalinin ardından erken prömiyerini gerçekleştirecek.

Volkan Küçükel
03 Kasım 2016 - 00:59
Magazin

Fox'un Star'ı erkenden yükseliyor... Dizi, Cookie Lyon & Co. desteğini alarak bekleyenlerine planlanandan daha çabuk ulaşacak!

'STAR' DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yayıncı kanal Fox'tan gelen açıklamaya göre Empire yaratıcısı Lee Daniels'ın yeni müzikal draması Star, 14 Aralık Çarşamba akşamı Empire'ın üçüncü sezon sonbahar finalinin ardından erken prömiyerini gerçekleştirecek.

Dizi, 04 Ocak Çarşamba gününden itibaren ise normal yayın akışı doğrultusunda devam edecek. Bu arada Empire, üçüncü sezonunu tamamlamak için ilkbahar döneminde ekranlara geri dönecek.

DİZİNİN KONUSU

Star (Jude Demorest), Alexandra (Ryan Destiny) ve Simone (Brittany O'Grady) isimli üç genç ve yetenekli şarkıcının zorlu müzik endüstrisi içinde başarılı olma yolunda yeni bir başlangıç için her şeyi göze almalarına ve yıldızlarını yükseltme konusundaki hırslarına, yaşadıklarına odaklanan dizinin oyuncu kadrosunda Queen Latifah, Benjamin Bratt ve Nicholas Gonzalez gibi isimler de yer alıyor.

16-11/03/star-dizisi-2.jpg

İlk sezon için şimdiye kadar duyurulan konuk isimler arasında ise Lenny Kravitz, Tyrese Gibson (2 Fast 2 Furious) ve süpermodel/aktris Naomi Campbell (Empire) bulunuyor.

20th Century Fox Television ve Lee Daniels Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Star'ın yaratıcılığını Lee Daniels ve Tom Donaghy ikilisi yapıyor. İkili, Pamela Oas Williams ve Effie Brown ile birlikte uygulayıcı yapımcı olarak da görev yapıyor. Chuck Pratt ise dizinin showrunner'ı.

Son olarak Fox'un bugün paylaşmış olduğu yeni tanıtım videosuna göz gezdirelim...

'Star' 3. tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin