Star Trek çekimlere başladı!

CBS Stüdyoları Star Trek'in yapım sürecini gösteren bir kamera arkası videosu yayınladı.

Berfu Özlen
06 Şubat 2017 - 09:40
Magazin

Merakla beklenen yapım, Star Trek: Discovery'nin çekimlerine sonunda başlanıldı. Prodüksiyonu sürekli ertelemelere uğrayan dizinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Kısa videoda, dizide gösterilecek Federasyon uzay gemilerinin tasarımını, yeni üniformaları ve kaptan koltuğunu görebiliyoruz.

TheWrap'ın haberine göre Mayıs'ta yayınlanması planlanan dizi, başrol oyuncusu olarak açıklanan Soneque Martin-Green'in hala devam eden dizisi Walking Dead için Nisan ayına kadar başka bir şehirde olacağından dolayı ertelenmişti. Yayın tarihi ile ilgili henüz kesin bir bilgi verilmedi.

Bu erteleme dizide bir ilk değil!

2016'nın başında duyurulan dizi'nin yayın tarihi ilk baştan Şubat olarak açıklanmış, ancak prodüksiyon, Bryan Fuller'ın diziden ayrılması nedeniyle Mayıs'a ertelenmişti.

Star Trek: Discovery, senenin ortalarında CBS kanalında yayınlanacak ve geçmiş bölümler CBS All Acces'e online olarak yüklenecek. Dizinin her bölümü 24 saat içinde, Netflix vasıtasıyla tüm dünyanın erişimine açık olarak izlenmeye hazır olacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin