Star TV dizileri yeni sezonda sürprizlerle geliyor!

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, Star TV'deki yeni sezon bombalarını şu yazısıyla ele aldı:

resim yok
09 Eylül 2013 - 14:58
Magazin

Star TV'de yenilikler!

Kanaldaki yenilikleri Vatan gazetesi yazarı köşesinde kaleme aldı.

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, Star TV'deki yeni sezon bombalarını şu yazısıyla ele aldı:

 

İŞTE O YAZI

''Malum Eylül ayına girdik. Kanallar yeni projelerini görücüye çıkarıyor. O nedenle önceki gün Star TV İçerik Grup Başkanı Ömer Özgüner’in davetiyle soluğu kanalda aldım. Genel Yayın Yönetmeni Çağatay Önal ve Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Aslı Çini Yaşaroğlu da bize eşlik etti.

Özgüner, ''1.5 yıl önce bu işe başladığımızda ‘İyi bir ikincilik istiyoruz’ diyorduk. Birinci olduk. Bu yıl, ‘İyi bir birincilik olsun’ amacındayız. İzleyici için Star’ın bir market gibi olmasını istiyoruz. İzleyen herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir kanal olsun. X, Y, Z kuşağı bir arada Star TV’yi izlesin diye bir planlama yaptık'' dedi.

Malum en merak ettiğim konulardan biri Leyla ile Mecnun ekibinin Star’a geçişi...

 

BEN DE ÖZLEDİM 23 EKİM'DE BAŞLIYOR

Geçtiğimiz gün yeni proje Ben de Özledim’i Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu duyurmuştu. Ben de size yeni detaylar getirdim. Efendim, biliyorsunuz Leyla ile Mecnun ekibi Leyla The Band diye bir grup kurdu. Yokluğunda şarkısıyla büyük çıkış yaptılar. Eğer konserlerine gittiyseniz Ferdi Tayfur’un Ben de Özledim şarkısını söylediklerine şahit olmuşsunuzdur. Dizinin adı oradan geliyor.

Ben de Özledim’in başrol oyuncuları Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Onur Ünlü ve Burak Aksak. Yanlış okumadınız, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak da oynayacaklar.

Dizi, Leyla ile Mecnun’un bitişinden sonra bu ana ekibin ne yapacağını bulmaya çalışmasıyla başlayacak. Herkes kendi adıyla kendisini oynayacak. Bu açıdan İşler Güçler’e benzetebilirsiniz. Ama İşler Güçler’de ünlü olmaya çalışan üç oyuncu izlemiştik. Şimdi ünlü olan Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant’ın hayatında yeni açılan sürprizleri izleyeceğiz.

Bu arada Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan da konuk oyunculuk yapacak. Leyla The Band bu işin diğer başrolü olacak. Dizi 23 Ekim Çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyıl’ın ardından ilk bölümüyle ekrana gelecek. Açıkçası merakla bekliyorum. Bizi çok güldürecek yepyeni bir proje geldiğine de eminim.

 

GÜNDÜZ KUŞAĞI İKİ DİZİYE TESLİM

Ömer Özgüner, total izleyiciye hitap eden işlerinin yanında butik projelerle de var olmak istediklerini söylüyor. Gündüz kuşağında seyirciyi yakalamak için bu sene iki günlük dizi yayınlayacağını ekleyen Özgüner, “9 Eylül Pazartesi Aşkın Bedeli dizisine başlıyoruz. Ardından Beni Affet yayınlanacak. Biz evde oturan izleyici kitlesini bu formatlarla yakalayacağımıza inanıyoruz” diyor.[reklam]

Acun Ilıcalı’nın programlarının 4 güne çıkarılmasının nedenini soruyorum. Önal, “Salı akşamları Star’da Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçları yayınlanacak. İki haftada bir dizi yayınlanmak izleyicinin takip duygusuna zarar verebilirdi. Ama O Ses Türkiye devamlılığı olan bir format değil. O nedenle maç günleri yayınlanmadığında haftaya devam edebilir” diye cevap veriyor.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL SÜRPRİZLERİ

Muhteşem Yüzyıl’ın bu sezonda çok iddialı geldiğini de ekliyorlar. Duyduğum bir dedikoduyu paylaştım. Mecburen “Evet” demek zorunda kaldılar. Muhteşem Yüzyıl’ın yeni sultanını açıklıyorum. Haremin yeni sultanı Berrak Tüzünataç olacak. Üstelik, Şehzade Mustafa’nın büyük aşk yaşayacağı Mihrinisa olarak karşımıza çıkacak. Bu sene Muhteşem Yüzyıl’da starlar geçidi yaşayacağız, demedi demeyin...

Bu arada 1 Erkek 1 Kadın, artık sadece pazar akşamları yayınlanacakmış ve son 13 bölümü... Bu sene tanıtım filmi çekilmeyecek. 3+1 de 14 Eylül’de Yetenek Sizsiniz’in arkasından yayınlanacak.

Bakalım, Star TV bu sezonda O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, Muhteşem Yüzyıl, Aramızda Kalsın, Benim Hala Umudum Var, MedCezir ve Dila Hanım’la prime time’da liderliği sürdürecek mi? Rakipleri de iddialı... Çok değil, ay sonuna kadar her şey ortaya çıkacak.

 

 

STAR TV'NİN YENİ SEZON DİZİLERİ! EN MALİYETLİ HANGİSİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin