resim yok
08 Temmuz 2012 - 00:00

 

Malumunuz yaz dizileri yayına girer girmez yaz izleyicisi de yorumlara başladı. Sosyal ağlar, sözlükler ve kimi sohbetler içinde yaz dizileri yer alır oldu. Yaz sezonuna en hızlı giren kanal ise yine malumunuz Star tv...
 
Yeni Star’nı dizileri tuttu mu? Henüz 1-2 bölüm yayınlanan diziler üzerinden tuttu, tutmadı demek çok doğru değil ancak Twitter, Facebook ve sözlüklerden anladığımız üzere Star’ın dizileri beklenen “konuşulma oranını” yakaladı. Özellikle sözlük yorumlarına bakarsanız her iki entryden biri “Bana yeniden televizyon açtıran kanal Star tv”... Bu da demek oluyor ki Star Tv, dizi izleyicisi olmayan, sosyal ağlarda aktif bir grubu da kendine çekmeye başlamış. Bunun anlamı yalnızca günümüz için değil gelecek için de önemli, bugün 20li yaşlarda olan bu gençlerin yıllar içinde daha çok eve bağlanacağı ve televizyon izleyeceği düşünüldüğünde bir kanal için o kesime izleme alışkanlığı sağlamak bugünün yanısıra geleceğe de yatırım.
 
Peki Star bunu nasıl başarıyor? Devam eden Behzat Ç.’nin de desteğiyle kış sezonunda 1 Kadın 1 Erkek (dizi sosyal medyayı en iyi kullanan işlerden biri), Acayip Hikayeler gibi alternatif işlerle değişimi başlatan kanal, yaz sezonuna İbreti Ailem, İşler Güçler, İnsanlar Alemi ile devam ederek televizyon izlemeyen bir kitleyi ekrana çekmeyi başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin