Star TV'den sürpriz yaz programları!

Sezon bitti, yapımlar ara verdi. Star TV'nin yeni yayın akışı belli oldu.

resim yok
02 Temmuz 2013 - 14:20
Magazin

Sezon bitti, yapımlar ara verdi. Star TV'nin yeni yayın akışı belli oldu.

Yaza özel yayın akışı beklenilenden daha farklı.

 

İşte haftalık akış


Pazartesi günleri 20.00'de 'Çılgın Teyzeler' isimli yarışma programı yayınlanacak ve hemen ardından 21.00'de 'Benim Hala Umudum Var' isimli yeni yerli dizi başlayacak.

Salı günü yani bugün 20.00'de 'Çılgın Teyzeler' isimli yeni yarışma programı devam edecek ve hemen ardından 21.00'de HD kalitesi ile efsane film serisi 'Hababam Sınıfı' yayınlanacak.

Çarşamba günleri 20.00'de 'Çılgın Teyzeler' isimli yarışma programı yayınlanacak ve hemen ardından da 21.00'de 'Son Hava Bükücü' isimli yabancı sinema ekrana gelecek. Daha sonra 'Baston Takımı' isimli eğlence programı yayınlanacak.

Perşembe günü 20.00'de 'Çılgın Teyzeler' isimli yarışma programı yayınlanacak ve 21.00'de yerli dizi tekrarı, 23.00'de de Tom 'Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi' isimli film yayınlanacak.

Cuma günü 20.00'de 'Çılgın Teyzeler' isimli yarışma programı yayınalancek ve 21.00'de Hande Katipoğlu ve Melike Emiroğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği 'Yap Bakalım' isimli yeni yarışma programı yayınlanacak.

 

Hafta sonu

Cumartesi günleri 23.30'da ekranlara gelen Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunuculukları üstlendiği talk show programı '3+1' Cuma gününe çekildi. '3+1', Cuma günü 22.15'te yayınlanacak. 3+1'in bitişinden sonra 00.30'da 'Deney' isimli yabancı sinema yayınlanacak.
[reklam]
Cumartesi günü 21.00'de 'Karete Kid' isimli yabancı film TV'de ilk kez yayınlanacak. 23.59'da 'Bir Erkek Bir Kadın'ın tekrarı yayınlanacak.

Pazar günü 21.00'de 'Dedemin İnsanları' isimli yerli sinema yayınlanacak. 23.30'da 'Bir Erkek Bir Kadın'ın tekrarı yayınlanacak.

Star TV'de haftanın beş gününü 'Çılgın Teyzeler' isimli yeni yarışma programı kaplıyor. Farklı bir konusu var ve yurtdışında iyi izlenen eğlenceli bir yarışma.

Berk Oktay ve Gizem Karaca'nın başrolde yer aldığı 'Benim Hala Umudum Var' dün akşam itibariyle başladı. Bu akşam ve her Salı olmak üzere 'Hababam Sınıfı' yayınlanacak. Efsane filmi kanal, restore edilmiş haliyle yayınlayacak, yani HD kalitesiyle. En dikkat çeken noktalar bunlar.

 

 

GİZEM KARACA SIKINTILI GÜNLERİNİ ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin