Star Tv'nin beklenen dizisi Siyah İnci ne zaman başlıyor?

Star Tv'nin beklenen dizisi Siyah İnci için geri sayım başladı. Başrollerinde sevilen oyuncu Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın bulunduğu dizi aşkın en tutkulu halini yaşatacak. Siyah İnci ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
22 Eylül 2017 - 11:00
Gündem

Star Tv'nin yeni gözdesi Siyah İnci'nin yayınlanmasına sayılı günler kaldı. Yönetmen koltuğunda Erol Özlevi'nin olduğu dizinin senaryosunu Yekta Torun üstlendi. Siyah İnci ne zaman başlıyor ve kadroda kimler var? İşte bu soruların cevabı haberimizin devamında...

Çekimlerine Ağustos ayında başlanan dizinin oyuncu kadrosu hayranlarını heyecanlandırdı. Başrollerde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'ın olduğu dizide bir çok isim onlara eşlik ediyor. Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan dizi favori diziler arasında olacağa benziyor. 

Yayın tarihi kesinleşen dizinin yapımını Gold Yapım üstleniyor. Dizi çekimleri ise Çeşme ve İstanbul'da olacak bu dolu dizgin aşkın hikayesi izleyiciyi oldukça etkileyecek...

Hazal ve Kenan'ın büyük aşkına ne olacak?

Dizi Ege'de küçük bir sahil kasabasında yaşayan iki gencin aşk hikayesini konu alıyor. Birbirlerine söz vermiş bu iki gencin aşkı masallarda ki gibi sürerken kasabaya gelecek olan Vural'ın (Berk Hakman) Hazal'ı (Hande Erçel) elde etmeye çalışmasıyla değişecektir. Aşk yemini etmiş iki sevgili Kenan (Tolgahan Sayışman) ile Hazal'ın destansı aşkına ne olacak?

Vural'ın Hazal için yapacakları karşısında Kenan aşkına sahip çıkıp peşinden gidecek mi? Aşkın, tutkunun, aksiyonun ve dramın iç içe geçtiği serüvenin ilk fragmanı yayınlandı.

Dizide başrollerin yanında Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof da yer alıyor.

Sürükleyici hikayesiyle seyirciyi ekranları başına kitleyecek dizi 28 Eylül Perşembe günü saat 20:00'da Star Tv ekranlarında...

İşte Dizinin Yayınlanan Tanıtımları

İLGİLİ İÇERİK

 

 

Hande Erçel Kimdir?

17-09/22/hande-ercel.jpg

Hande Erçel Balıkesir 1993 doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde eğitim hayatını halen sürdürmektedir. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filmi ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır. Popülerliği getiren dizisi ise Güneşin Kızları dizisinde ki Selin karakteridir. Oyunculukla beraber modellik yapan güzel oyuncu bir saç markasınında modeli olmuştur. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında ülkemizi temsil etmiş ve yarışmada 1. olmuştur.

 Tolgahan Sayışman Kimdir?

17-09/22/tolgahan-sayisman.jpg

Babası Selanik göçmeni olan Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 yılında dünyaya gelmiştir. Nil adında bir5 kız kardeşi vardır.

Eğitim hayatında Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de 2005 senesinde gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması Manhunt International'da temsil etmiş ve dünya birincisi seçilmiştir.

2002 senesinde katılmış olduğu Best Model Of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğa kaptırdıktan sonra 2004 yılında düzenlenen ManHunt Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur.

Ekol Drama Sanat Evi’nde Ayla Algan’dan uzun süre oyunculuk eğitimleri aldı. Bir çok dizide bulunan Sayışman en büyük çıkışını Elveda Rumeli dizisinde yakalamıştır. Bu dizi sonrası pek çok dizi ve sinema filminde rol almaya devam etmiştir. Fox Tv'de yayınlanan Lale Devri dizisinde 4 sezon kadar ekranlar da kalmıştır.

Berk Hakman Kimdir?

17-09/22/berk-hakman.jpg

7'den 70'e canlandırdığı her karakter ile sevenlerinin kalbine giren Berk Hakman 14 Ağustos 1981 yılında doğmuştur. Ankaralı olan oyuncunun bir de kardeşi vardır. Babası hem dişçilikle hemde müzisyenlik ile uğraşmıştır. Buda oyuncunun ilk okul çağlarında müzik aletleri ile kaynaşmasına sebep olmuştur. Okul tiyatro klubünde tiyatroyla bir bağ kuran sanatçı İstanbul'a döndüğünde Mimar Sinan Üniversitesi'nde oyunculuk bölümünü bitirmiştir. İlk projesi olan Okul filminde herkesin beğenisini kazanmış yakışıklı oyuncu daha sonra birçok dizi ve filmde bulunmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin