Star TV'nin yeni dizisi 'Kardeş Payı'nın tanıtımından notlar!

Meşhur ikili yarın akşam geri dönüyor!

resim yok
12 Şubat 2014 - 11:40
Magazin

Meşhur ikili yarın akşam geri dönüyor!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni dizileri 'Kardeş Payı' yarın başlıyor

'Düğün Dernek' ile izleyiciyi kahkahalara boğan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, yarın akşam yeni dizileri 'Kardeş Payı' ile Star ekranında olacak.


22 bölüm anlaşan ve 60 dakika yayımlanacak olan yapımın tanıtımı için oyuncular dün Çengelköy Del Mare Restoran'da kamera karşısına geçti.

 

AYDEMİR'İN SÖZLERİ

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ekip oldukça heyecanlı olduklarını ifade ederken, yönetmen ve senarist Selçuk Aydemir, şöyle konuştu:

''22 bölüm sürecek, 60 dakikalık bir diziyle ekranlara dönüyoruz.

 

''BÜYÜK BİR GÖREV...''

Şu an ekranlardaki birçok dizinin 100-120 dakikalık sürelerini dikkate alırsak; 60 dakikalık bir iş yapmaya karar vererek büyük bir görev üstlendik.''

 

YENİ ZEKİ METİN

Dizinin başrolleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi, kendileri için kullanılan 'Milenyumun Zeki-Metin'i' yakıştırması hakkında;

''Sanata damga vurmuş isimlere benzetilmemiz bizi çok mutlu ediyor. Biz de bu yakıştırmaya layık işler yapmaya çalışıyoruz'' dedi.

İkili, 6 milyonu aşan 'Düğün Dernek' filminin 21 Mart'ta +35 dakika olarak tekrar vizyona gireceğini müjdeledi:[reklam]

''Bu 35 dakikada filmin montajında kesilen sahneler ve çok özel görüntüler yer alacak. Böyle bir iş Türkiye'de daha önce yapılmadı.''

'Düğün Dernek'le 'Çalgı Çengi'nin kıyaslanmaması gerektiğine vurgu yapan Cemcir ve Kural;

''Biri bağımsız bir komedi filmiydi, diğeri ise gişe filmi. Birini 56 bin kişi izledi, diğerinin sayacı hâlâ sıfırlanmadı'' dedi.

 

ALi iHSAN VAROL: ''ÇOK iDDiALI DEĞiLiM''

'Kelime Oyunu' adlı yarışma programının bitme-siyle uzak kaldığı ekranlara 'Kardeş Payı'yla dönmeye hazırlanan Ali İhsan Varol;

''Bu ilk oyunculuk tecrübem. Hiç aklımda olan bir iş değildi ama geçtiğimiz yıllarda sinemada ve televizyonda beni güldüren insanlardan teklif aldığımda bunun onları tanımak adına büyük bir fırsat olduğunu düşündüm.

Çok iddialı değilim ama elimden geleni yapacağım'' dedi.

 

 

'KARDEŞ PAYI' TANITIM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin