resim yok
11 Ağustos 2012 - 00:00

 

Star TV'nin yaz sezonunda başlayan iddialı komedi dizisi İbreti Ailem yayından kaldırılıyor.
 
Dizinin biteceği haberi başrol oyuncusu Zafer Algöz'den geldi. Usta oyuncu Algöz, Twitter hesabından, "SBT ölçümlerine göre yayın gününde 30. tekrarında 5. olan İbreti Ailem yayından kaldırıldı" diye yazdı.
 
Acun Ilıcalı'nın Star'a geçmesinin ardından kanalda yayınlanan bazı dizilerin akıbetleri merak konusu olmuştu. Acun'un programlarıyla akşam kuşaklarını dolduracak olan Star TV, bazı dizilerini bitirme kararı aldı. Kendine özel bir hayran kitlesi oluşturan sıradışı komedi dizisi İbreti Ailem, Star'da yayından kaldırılan en son dizi oldu. 
 
Star'da daha öncede Bir Çocuk Sevdim dizisi yayından kaldırılmış, İffet dizisinin de biteceği şeklindeki haberler ise yapım şirketi tarafından yalanlanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin