resim yok
17 Aralık 2011 - 00:00

 

Kafalar karıştı! Haber servislerine ardı ardına StarTV'nin yeni logosu olduğu iddia edilen logolar ulaştırılıyorya da StarTV'nin yeni logoları!

StarTV'nin dün gece internete sızan yeni logosundan sonra, bugün de başka logolar medyaya servis edildi.

Doğuş Grubuna geçtikten sonra büyük bir hazırlığın içerisine giren Star TV, yeni yılla birlikte köklü değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor. Değişim rüzgarı esecek Star TV'de en büyük değişikliklerden birisinin logoda yapılacağı söylencesi bir süredir ortalıktaydı.

 

Star TV'nin yeni logosunun dün gece sızdırılan bu logo olduğu iddiasından sonra bugün de başka logolar haber servisimize ulaştırıldı. İsminin saklı tutulmasını isteyen kaynağımızın belirttiğine göre, StarTV'nin yeni yönetimi bu logolardan biri üzerinde nihai bir karar alacak.

 

Ne dersiniz? Yeni yayın döneminde Star'ın logosu sizce şunlardan hangisi olacak?

 

http://i.imgur.com/j3AeQ.jpg

http://i.imgur.com/VAlpI.jpg

http://i.imgur.com/aba4c.png

http://i.imgur.com/vdRj2.jpg

http://i.imgur.com/nXggJ.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin