Star TV'nin yeni sezondaki 8 yeni dizisi!

Star TV’nin yeni sezondaki dizileri!

resim yok
18 Ağustos 2014 - 15:52
Magazin

Son dönemin çıkıştaki kanalı Star TV'nin yeni sezondaki dizileri!

Star TV yeni sezonda 8 yeni diziyi ekrana sürecek. İşte o diziler…


Star TV’nin 2014 Eylül ayı yeni sezonda başlayacak yeni dizileri neler? Star TV’de hangi yeni diziler başlayacak? İşte Star’ın yeni dizileri…

Star TV, geçen sene haftanın 4-5 akşamını geçen yıl reyting yarışında Muhteşem Yüzyıl ve Acun Ilıcalı'nın programlarıyla domine ediyordu.

 

YENİ SEZONDA FARKLI YAPIMLAR

Ancak Star bu sezon bu önemli reyting silahlarına artık sahip değil. Geçen yıldan devam edecek MedCezir, Aramızda Kalsın ile Kurt Seyit ve Şura dışında yayın akışını tamamen değiştirecek olan Star TV yeni sezon için 8 yeni dizi hazırladı.

 

YAZ DİZİLERİNDEN DEVAM EDENLER

Yaz aylarında başlayan ve yeni sezonda da devam edecek Güzel Köylü ile Kaçak Gelinler'in yanı sıra yeni dizileri de ekrana sürecek.

 

İŞTE YENİ DİZİLER

İşte Star TV’nin yeni başlayacak dizileri:

 

REAKSİYON

Yeni sezonun en merakla beklenen dizilerinden olan Reaksiyon'da başrolleri Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur paylaşıyor. Kurtlar Vadisi'nin senaristliğini yapan Bahadır Özdener-Cüneyt Aysan ikilisinin yazdığı dizide suç dünyası ve devletlerin güç mücadelesi anlatılacak. İbrahim Çelikkol ordudan atılan bir bordo bereliyi canlandırırken; İsmail Demirci ise teşkilattan atılan bir özel harekatçıyı canlandıracak. Erdal Beşikçioğlu ise emekli istihbaratçı olacak.

 

REAKSİYON 3. TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLA!

 

AŞKTAN KAÇILMAZ

Erler Film imzası taşıyan Aşktan Kaçılmaz'da başrolleri Berk Oktay, Ceren Hindistan ve Pelin Akil paylaşıyor. Mardin'de yöreye has acımasız kanunların, adalet sorgusu, intikam ve her türlü kanunsuzluğun gölgesinde yaşanan bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizi Eylül'de ekranlarda olacak.[reklam]

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN

Başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Ceyda Düvenci'nin rol aldığı dizi Eylül sonunda ekranlarda olacak. Özcan Deniz, Ceyda Düvenci ve Hatice Şendil'in canlandırdığı iki kadının arasında kalacak.

 

GÖNÜL İŞLERİ

Sinem Kobal'ı uzun süre sonra ekranlara döndürecek dizide Bennu Yıldırımlar ve Selma Ergeç de başrolde. Bir aile dramını anlatacak olan Gönül İşleri dizisinde Kobal, üç kız kardeşin en küçüğünü canlandıracak.

 

BEN OLSAYDIM

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ı buluşturan Ben Olsaydım dizisinin yapımcısı Endemol Türkiye. Eylül sonunda ekranlara gelmesi beklenen dizi tutkulu ama imkansız bir aşk hikayesini anlatıyor.

 

SİL BAŞTAN

Gani Müjde'nin yeni dizisi 'Sil Baştan' sürpriz kadrosuyla dikkat çekiyor. Lise sonu para ile geçen 8 ünlünün okula geri dönüş hikayesini anlatacak dizide başrolleri Sergen Yalçın ve Dilara Gönder oynayacak. Dizi Eylül sonunda Star ekranlarında olacak.

 

PROPAGANDA

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı Sinan Çetin'in Propaganda filminin devamı olan dizi için Sinan Çetin kolları sıvadı. Cast çalışmaları devam eden dizinin Ocak ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

 

SERÇE SARAYI

Umutsuz Ev Kadınları'nın yıldızı Songül Öden'in yeni dizisi Serçe Sarayı, dizi sektörüne yeni giren Endemol Türkiye yapımı olacak. Senaryo ve cast çalışması süren dizi Ocak'ta ekranlarda olacak.

 

 

KÜÇÜK AĞA İLK YATIRIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin