resim yok
06 Mayıs 2013 - 00:00

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin senarist Çoşkun Irmak'ın kaleme aldığı ve Pazartesi akşamları Star TV'de ekrana gelen "Fırıldak Ailesi" adlı animasyon dizisi veda etmeye hazırlanıyor.

 

Yetişkinler için ilk animasyonumuz


Ünlü karikatürist Varol Yaşaroğlu diziye çizgileriyle hayat veriyordu ve program yetişkinler için ilk animasyon projesiydi.

 

Final tarihi

"Fırıldak Ailesi" final bölümüyle 06 Mayıs Pazartesi akşamı saat 23:30'da son kez izleyicileriyle buluşacak.

Final bölümünde neler olacak?

Fırıldaklar ne içti?

Adana'ya, Sabri'nin asker arkadaşının oğlunun düğününe gitmeye karar veren Fırıldak Ailesi, düğünde Orhan'ın ikram ettiği limonata ile bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar.

Yayın Günü: 06 Mayıs  Pazartesi
Yayın Saati: 23.30 - Final

Dizi hakkında

Dizi, 11 Şubat 2013 tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan Fırıldak Ailesi, Türk televizyonlarında yetişkinlere yönelik yapılan ilk yerli çizgi filmdir.

 

Sabri, Yıldız, Dürdane, Afet, Zeki ve Tosun'dan oluşan orta sınıf bir Türk ailesinin satirik bir parodisidir. Animasyon dizinin sloganı 'Dünya dursa da onlar döner'dir.
[reklam]
Fırıldak Ailesi bencillikleri ve çıkarcılıklarıyla ön plana çıkmış bir ailedir. Anne, baba ve üç çocuktan oluşan Fırıldak Ailesinde; sürekli belaya bulaşan Baba Sabri, denge unsuru Anne Yıldız, haylaz Zeki, hayalperest Afet ve daha yeni konuşmaya başlayan ufaklık Tosun. Tabii bir de perdenin ardında anneanne Dürdane var.

Dizinin seslendirmeleri, İstanbul'daki IMAJ Stüdyoları'nda, profesyonel oyuncu ve seslendirme sanatçıları tarafından yapılmaktadır. Daha önce Winnie-the-Pooh çizgi dizisinde Ayı Winnie karakterini seslendiren Bülent Kayabaş, Sabri Fırıldak karakterini seslendiriyor. Profesyonel oyuncu olan Demet Akbağ ilk kez seslendirme yaparak Yıldız Fırıldak karakterini seslendirmiştir.

 

Profesyonel bir oyuncu ve seslendirmen olan, Şirinler çizgi dizisinde Şirine karakterini ilk seslendiren ve bir çok projede oyuncu olarakta rol alan Tülay Bursa, Dürdane Çektir karakterine ses vermektedir. Tülay Köneçoğlu ise Afet Fırıldak karakterine sesi ile hayat vermektedir. Profesyonel seslendirme sanatçısı olan ve Harry Potter film serisinin birçok filminde seslendirme yapan Keremcan Köse, Zeki Fırıldak karakterini seslendirmektedir. Şarkıcı, oyuncu ve seslendirme sanatçısı olan Oya Küçümen'de Tosun Fırıldak karakterini seslendirmektedir.

 

 

HANGİ SEVİLEN DİZİNİN 3 YILLIK EKRAN MACERASI SON BULUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin