resim yok
17 Kasım 2011 - 00:00

 

Bir Ömür Yetmez dizisi çok iddialı geliyor.
Başrollerini Mert Fırat, Ezgi Mola, Özkan Uğur, Lale Mansur ve Ahmet Rıfat Sungar'ın paylaştığı 'Bir Ömür Yetmez', geçmişlerinin intikamını almaya çalışan insanların birbirleriyle kesişen yollarında yaşadıklarını anlatıyor.
 
Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini İlksen Başarır'ın yaptığı, senaryosunu Gül Dirican, Duygu Ertekin, Elif Akçalı ve Nazlı Elif Durlu?nun kaleme aldığı 'Bir Ömür Yetmez' Star TV izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.
 
Zerda, Bir İstanbul Masalı, Aliye, Beyaz Gelincik, Hırsız-Polis, Bıçak Sırtı, Binbir Gece, Canım Ailem ve Kapalıçarşı gibi izlenme rekorları kıran dizilere imza atan TMC'nin yeni projesi 'Bir Ömür Yetmez' Pazartesi saat 20:00'de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
 
Geçmişlerinin intikamını almaya çalışan insanların birbirleriyle kesişen yollarında yaşadıklarını anlatan 'Bir Ömür Yetmez'in başrollerini Mert Fırat, Ezgi Mola, Özkan Uğur, Lale Mansur ve Ahmet Rıfat Sungar'ın paylaşıyor. Dizi, geçmişte yaşadıkları trajik bir olaydan 25 yıl sonra, birbirlerinden habersiz, gerçekleri bilmeden bir araya gelen insanların, gerçeklerle yüzleşmesini ve hesaplaşmanın hikayesini konu alıyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin