Starz'ın yeni dizisi 'Outlander' için geri sayım!

Starz'ın yeni dizisi 'Outlander' için geri sayım!

resim yok
19 Mart 2014 - 17:37
Magazin

Diana Gabaldon'ın heyecanlı bir macera ile bir aşk hikayesini harmanlayan 'Outlander' isimli kitap serisinin televizyon ekranlarına uyarlanmış hali 'Outlander'ın ekran maceraısna başlamasına kısa bir süre kaldı.

 

TANITIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

16 bölümden oluşacak ilk sezonu yaz döneminde ekranlara gelecek olan dizinin tanıtım çalışmaları ise sürüyor.

 

YENİ GÖRÜNTÜLER

Haberin sonunda izleyicilere sunulan son fragmanı izleyebilirsiniz.

 

USTA İSİM

Star Trek ve Battlestar Galactica serileri ile Carnivàle, Roswell ve Caprica gibi önemli dizilerde yazar-yapımcı olarak yer alan sektörün yetenekli isimlerinden 48 yaşındaki Ron Moore'un (Ronald D. Moore) imzası bulunan dizinin oyuncu kadrosunda;

Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies, Gary Lewis, Graham McTavish, Duncan Lacroix, Lotte Verbeek, Nell Hudson gibi isimler bulunuyor.

 

EFSANEVİ AŞK

Outlander, İngiliz kara kuvvetleri hemşiresi Claire Randall'ın zamanda yolculuk sonrasında 1945 senesinden 18. yüzyıl İskoçyası'na dönmesi ve burada İskoç savaşçı Jamie Fraser (Jamie Alexander Malcolm MacKenzie Fraser) ile efsanevi bir aşka başlamaları ekseninde gelişen olaylar üzerine odaklanıyor.[reklam]

''Sene 1945. Eski bir savaş hemşiresi olan Claire Randall, evine dönmüştür. Tekrar bir araya geldiği eşiyle ikinci bir balayına çıkar. Salisbury Düzlüğü'nde bulunan tarihi taş çemberini ziyaret ederler.

Bu taşlardan birine dokunan Claire Randall kendini birden savaş yüzünden yıkılmış ve gruplaşmış sınır baskınlarına maruz kalan İskoçya'da bir yabancı olarak bulur. Sene 1743'tür. Anlayamadığı güçler tarafından zaman içinde geçmişe savrulan Claire Randall, hayatı için tehdit oluşturabilecek mülk sahipleri ve casusların arasına düşmüştür.

Cesur bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser, Claire'ye öyle sınırsız bir aşk sunar ki, genç kadın sadakat ve tutku gibi iki zıt duygunun arasında sıkışıp kalır.

Farklı zamanlarda yaşayan ve hiç ortak özellikleri olmayan bu iki adam arasında bir seçim yapması gerekmektedir.''

 

YENİ TANITIM VİDEOSU

 

ABC FAMILY'DEN İKİ DİZİSİNE YENİ SEZON ONAYI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin