Stephen King ve J.J. Abrams işbirliğiyle Castle Rock dizisi geliyor!

Eserleri beyazperde ve küçük ekranlara sayısız kez uyarlanan korku edebiyatının ustalarından Stephen King ve Lost, Fringe gibi birçok popüler dizinin yapımcısı olarak tanıdığımız J.J. Abrams sosyal medya hesaplarından heyecan verici Castle Rock projesini duyurdu.

Volkan Küçükel
20 Şubat 2017 - 00:39
Gündem

Stephen King ve J.J. Abrams bir televizyon projesi için bir araya gelirse ne olur? Bizleri heyecanlandırdığı kesin!

Eserleri beyazperde ve küçük ekranlara sayısız kez uyarlanan korku edebiyatının ustalarından Stephen King ve Lost, Fringe gibi birçok popüler dizinin yapımcısı olarak tanıdığımız J.J. Abrams sosyal medya hesaplarından heyecan verici yeni işbirliklerini duyurdu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURDULAR

Stephen King, Twitter hesabından "J.J. Abrams ve ben, sizi Castle Rock'ta bir gezintiye davet ediyoruz. Korkun!" şeklinde bir mesaj geçerken; J.J. Abrams'ın yapım şirketi Bad Robot'un sosyal medya hesabından ise "Ormandaki aldatmaca ne?" sorusuyla yazımızın sonunda izleyebileceğiniz teaser video paylaşıldı.

17-02/20/bad-robot-twitter.png

BİR HULU DİZİSİ "CASTLE ROCK"

Yayınlanan videodan öğrendiğimize göre "Castle Rock" isimli bu gizemli proje online yayın platformu Hulu üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Bizlere somut olarak pek bir şey sunmayan videoda Stephen King'in eserlerinde karşımıza çıkan Danny Torrance (The Shining), Annie Wilkes (Misery) ve Shawshank State Prison (The Shawshank Redemption) gibi bazı mekanların ve karakterlerin isimlerine rastlıyoruz.

Dizi projesine ismini veren Castle Rock, Stephen King'in The Dead Zone ve Cujo gibi eserlerinde rastlanılan kurgusal bir kasaba.

17-02/20/castle-rock.jpg

Castle Rock dizisi için şimdilik elimizde fazla bir detay yok. Dizinin oyuncu kadrosu ya da ne zaman izleyicilerle buluşacağı konusunda net bilgiler için anlaşılan biraz beklememiz gerekecek.

ANTOLOJİ TARZINDA OLABİLİR!

Stephen King eserlerinden aşina olduğumuz mekan ve karakterleri görmemizin muhtemel olduğu bu gizemli projenin her sezon farklı olay örgülerinin yer alacağı Fargo türünde bir antoloji dizisi olma ihtimali çok yüksek görünüyor.

Castle Rock; Hulu, Abrams ve King üçlüsünün mini dizi 11.22.63'ten sonraki ikinci işbirliği olacak. King'in romanından esinlenerek ekranlara uyarlanan 11.22.63, Abrams'ın yapımcılığında Hulu platformunda izleyicilere sunulmuştu.

Heyecan yaratan bu gizemli dizi projesiyle ilgili yeni gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Stephen King hayranları; Castle Rock'ta yeni heyecanlara hazır mıyız?

'Castle Rock' Teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin