Stephen King'in Karanlık Çökünce kitabındaki N öyküsü dizi oluyor: 8

Stephen King'in 2008'de yayımlanan Karanlık Çökünce (Just After Sunset) isimli kısa öykülerinden oluşan kitabında yer alan "N" öyküsü televizyon dizisi oluyor.

Volkan Küçükel
26 Eylül 2017 - 19:30
Gündem

Şu sıralar It romanı beyaz perdede yeniden canlanmışken bir başka Stephen King romanının yeni ekran uyarlaması iyi bir seçenek gibi duruyor!

BİR STEPHEN KING HİKAYESİ DAHA DİZİ OLUYOR!

Gaumant Television, üretken yazar King'in 2008'de yayımlanan Karanlık Çökünce (Just After Sunset) isimli kısa öykülerinden oluşan kitabında yer alan "N" öyküsünü ekranlara uyarlamak için çalışmalara başlandığını duyurdu.

"N"in televizyon ekranlarındaki uyarlamasın ismi ise "8" olacak.

17-09/26/n.jpg

"8" DİZİSİNİN KONUSU

"N", yeni ismiyle "8"in kısaca hikayesi şöyle:

Maine'de bulunan sekiz adet heybetli taş silsilesi grubu, ziyaretçilerinin aklını başından alıp onları delirtebilecek kadar ürkütücü çok eski bir kötülüğü içermektedir.

1992 yazında bu kötü niyetli güçten kurtulmayı başaran üç genç, 25 yıl sonra olgunluk çağında bu şeytani güçle yeniden yüzleşmek durumundadır.

17-09/26/n-dizisi.png

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Lights Out ve Annabelle: Creation gibi korku filmlerinin yönetmeni David F. Sandberg'in pilot bölüm için yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin uyarlama senaryosu Ant-Man And The Wasp yazarları Andrew Barrer & Gabe Ferrari ikilisince kaleme alınacak.

Sandberg, Barrer ve Ferrari; Lotta Losten (Lights Out) ve 3 Arts Entertainment'ten Erwin Stoff ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Son olarak dünya çapında gişelerde yaklaşık 300 milyon dolarlık bir hasılat elde eden New Line/Warner Bros'un Annabelle: Creation filminde yönetmenlik yapan David F. Sandberg, bir önceki işinde ise 2016 yazının 149 milyon dolar hasılat elde eden popüler korku filmlerinden Lights Out'un yönetmen koltuğunda oturmuştu.

Uyarlama senaryoyu kaleme alacak Andrew Barrer & Gabe Ferrari ikilisi ise 2018 senesinde vizyona girecek Disney/Marvel ortak yapımı Ant-Man And The Wasp'ın (Karınca Adam ve Eşek Arısı) yazar ekibinde yer alıyor.

17-09/26/marvel-uyarlama.jpg

ÇİZGİ ROMANDAN SONRA BU KEZ TELEVİZYON DİZİSİ!

Stephen King'in "N" öyküsü geçmiş dönemde Marc Guggenheim'in yazarlığı ve Alex Maleev'in resimlere dökmesiyle Marvel Comics tarafından çizgi roman olarak yayımlanmıştı.

"N" çizgi roman tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin