Still the King 2. sezon onayını aldı

Nashville'in yeni kanalı CMT'nin ilk orijinal dizisine yeni sezon onayı geldi.

14 Ağustos'ta gerçekleşecek birinci sezon finalinin öncesinde yayıncı kanal CMT'den 'Still the King' takipçilerine güzel haber geldi!

CMT, ilk orijinal dizisine sahip çıkarak Billy Ray Cyrus'lı Still the King'e resmi 2. sezon onayını verdi.

2. SEZON DETAYLARI

İkinci sezon için 13 bölümlük sipariş verilirken, yeni sezon prodüksiyonuna sonbahar döneminde Nashville'de başlanacak. İkinci sezon bölümlerinin 2017 senesi içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Elde ettiği izlenme oranları ile CMT'nin çıkışına önemli bir katkısı olduğu gözlemlenen dizinin yeni sezon onayı alması hakkında açıklamalarda bulunan kanal yetkilisi Jayson Dinsmore "Senaryolu yapımlar konusunda harekete geçtiğimiz süreçte Still the King'in başarısı bizim için harika bir başlangıç oldu. Bu sevimli ve saygısız dizinin televizyonda başka bir benzeri yok ve yolculuğumuza devam etmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Dizinin ana karakteri Cyrus ise Still The King ile kariyerinin en parlak noktalarından birine ulaştığını vurgularken "Bu çılgın karakterleri ve onların tüm kusurlarını, çatlaklıklarını kucaklayan fanlarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

16-07/28/billy-ray-cyrus-still-the-king.jpg

STILL THE KING'İN REYTİNGLERİ

08 Haziran'da başladığı ekran macerasında ilk bölümüyle CMT, TV Land ve Nick@Nite platformlarındaki yayınıyla üç günde toplamda 4.7 milyon izleyici tarafından takip edilen dizinin güncel bölümleri yaklaşık olarak 4.5 milyon izleyici ortalamasını yakalamış durumda.

Hideout Pictures yapımcılığı, Cyrus'un uygulayıcı yapımcılığı ve senaristliğiyle hayata geçen Still The King'in yapımcı kadrosunda Shannon Houchins, Potsy Ponciroli ve Travis Nicholson gibi isimler de yer alıyor. Billy Ray Cyrus dışında oyuncu kadrosunda Joey Lauren Adams, Madison Iseman, Jon Sewell, Travis Nicholson, Leslie David Baker, Kevin Farley ve Justin Dray'i görüyoruz.

İLK SEZON SÜRÜYOR

31 Temmuz'da sezonun 10. bölümü 'Back on Top' ile kaldığı yerden devam edecek olan Still The King, 14 Ağustos'ta gerçekleşecek çift bölümlük sezon finali ile araya girecek.

'Still the King' Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin