Stranger Things 2. sezon onayını aldı

1980'li yıllardan esintiler taşıyan hikayesi ve görselliğiyle Netflix dizisi Stranger Things resmi 2. sezon onayını aldı.

Stranger Things'in geleceği belli oldu!

1980'li yıllardan esintiler taşıyan hikayesi ve görselliğiyle Netflix dizisi Stranger Things resmi 2. sezon onayını aldı.

STRANGER THINGS 2. SEZON DETAYLARI

İlk sezonunu sekiz bölümle tamamlayan dizinin yeni sezonu için dokuz bölümlük sipariş verildi.

Yeni bölümleri 2017 senesi içinde izleyebileceğiz.

Yeni sezon onayı duyurusu niteliğindeki paylaşılan videoya bakılırsa, ikinci sezon hikayesi ilk sezonun bir sene sonrasına 1984 sonbaharına taşınacak.

ELEVEN GERİ DÖNECEK Mİ?

İlk sezondan birçok karakterin yeni sezonda da karşımızda olacağı kesin gözüküyor. Dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, EW'ya verdikleri röportajda dizi takipçilerinin akıbetini merak ettiği Eleven'ın hikayeye dönme ihtimali olup olmadığı konusunda ise renk vermiyorlar.

Geçtiğimiz ay düzenlenen Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turu kapsamında söyleşilerde bulunan Duffer kardeşler gazetecilere yaptıkları açıklamada olası ikinci sezonun Will Byers'ın kayboluşunun arkasındaki büyük mitoloji ve sırları daha fazla didikleyeceğini belirtmişlerdi.

16-09/01/stranger-things.jpg

YENİ KARAKTERLER GELİYOR

EW'ya konuşan Duffers'ların verdiği bilgiler doğrultusunda yeni sezonda dört yeni karakterle tanışacağımızı ve hikayenin Hawkins,Ind.'in biraz dışına çıkacağını da biliyoruz.

Duffer kardeşlerin senaryosunu kaleme alacağı ikinci sezonun yapımcı kadrosunda Shawn Levy ve Dan Cohen da yer alacak.

Winona Ryder'ın kariyerindeki en önemli televizyon dizisi diyebileceğimiz Stranger Things'in ilk sezonunda kendisiyle birlikte David Harbour, Matthew Modine, Finn Wolfhard, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Millie Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Joe Chrest, Joe Keery, Rob Morgan, Ross Partridge, Shannon Purser, John Paul Reynolds, Mark Steger ve Chris Sullivan gibi isimleri izlemiştik.

'Stranger Things' 2. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin