Stranger Things 2. sezonda yeni yüzler!

2017 senesinde geri dönecek Stranger Things'in ikinci sezonunun oyuncu kadrosunda yeni isimler var.

Volkan Küçükel
16 Ekim 2016 - 12:29
Magazin

Stranger Things, ikinci sezonuyla geri döndüğü zaman yeni yüzlerle tanışmaya hazır olun!

2. SEZON OYUNCU KADROSUYLA İLGİLİ SON GELİŞMELER

Netflix'in doğaüstü temalı dramasında Joe Keery (Steve) ve Noah Schnapp (Will) ikilisi yeni sezon öncesi düzenli oyuncu kadrosu statüsüne yükselirken kadroya iki yeni oyuncu da dahil oldu: American Odyssey'den Sadie Sink ve Power Rangers'tan Dacre Montgomery.

KARAKTER DETAYLARI

Sink dizide görünüm, davranış ve ilgi alanları yönünden bulundukları döneme göre bir kızdan çok erkeği andıran sert ve kendinden emin bir kız 'Max' karakterini canlandıracak. Max'ın oldukça karmaşık bir geçmişe sahip olduğu belirtiliyor.

Montgomery ise Max'ın üvey kardeşi 'Billy' karakteriyle karşımızda olacak. Kendine oldukça güvenen bir görüntüsü olan Billy, erkek arkadaşlarının kız arkadaşlarını elinden alan klasik kötü çocuk ve siyah Camaro kullanan birisi. Ancak bu karizmatik görünümünün altında şiddete eğimli ve öngörülemez bir karaktere sahip olduğu belirtiliyor. Bu karakterin, ilk sezonun çiftlerinden Nancy ve Steve için de bir tehlike yaratması beklenebilir!

16-10/16/strangerthings.jpg

OYUNCULARIN KARİYERLERİ

Sadie Sink daha önceden televizyon dünyasında The Americans (Lana), Blue Bloods (Daisy Carpenter), American Odyssey (Suzanne Ballard) ve Unbreakable Kimmy Schmidt gibi dizilerde yer aldı.

Avustralyalı aktör Dacre Montgomery ise Lionsgate'in yaklaşmakta olan Power Rangers filminde kırmızı Ranger olarak karşımızda olacak.

2. SEZON NE ZAMAN?

Stranger Things'in dokuz bölümden oluşacağı açıklanan ikinci sezon bölümlerini 2017 senesi içinde Netflix platformundan izleyebileceğiz.

Bu son oyuncu kadrosu gelişmeleriyle ilgili düşünceleriniz ve Stranger Things'in ikinci sezonu için beklentileriniz nelerdir?

'Stranger Things' 2. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin