Stranger Things 2. sezondan ilk kareler!

Netflix'in 80'li yılların bilim-kurgu/korku filmlerinden esintiler taşıyan dizisi Stranger Things'in ikinci sezonu için ilk görseller paylaşıldı.

Volkan Küçükel
14 Şubat 2017 - 02:17
Gündem

Netflix'in 80'li yılların bilim-kurgu/gerilim-korku filmlerinden esintiler taşıyan dizisi Stranger Things'in ikinci sezonu için ilk görseller paylaşıldı.

Birinci sezonunu sekiz bölümle tamamlayan dizinin yeni sezonu için dokuz bölümlük sipariş verildiğini ve geçtiğimiz günlerde "Dünya artık baş aşağı" sloganıyla Super Bowl gecesi esnasında yayınlanan fragmandan öğrendiğimiz üzere yeni sezonuyla Cadılar Bayramı yani 31 Ekim tarihinde geri döneceğini bildiğimiz dizinin ikinci sezon hikayesi ilk sezonun bir sene sonrasına yani 1984 sonbaharına taşınacak.

FRAGMAN VE KARELER MERAK UYANDIRIYOR

İlk sezonunda, ufak bir kasabada küçük bir çocuğun kaybolmasıyla birlikte gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizemin ortaya çıkması ekseninde ilerleyen bir hikayeyi bizlere sunan dizinin yeni sezon fotoğraflarında fragmanın üzerine karakterlere daha yakından bir bakış atma fırsatı buluyoruz.

17-02/14/stranger-things-2.jpg

'STRANGER THINGS' 2. SEZON GÖRSELLERİ

Peki yeni görseller bizlere neler sunuyor?

Fotoğraflarda Mike, Dustin, Lucas ve Will'i 1994 yapımı Ghost Busters filminin kahramanlarına benzer kıyafetlerle görürken; diğer karelerde Will'i okula geri dönmüş, annesi Joyce'u stresli bir halde, Nancy ile Jonathan'ı arabada birlikte endişeli bir halde ve Hopper'ı karanlık bir gecede elinde fenerle yeni bir dava üzerindeyken görüyoruz.

Paul Reiser, Linnea Berthelsen ve Sean Astin gibi isimleri yeni sezon için oyuncu kadrosuna katan Stranger Things, ikinci sezonuyla Cadılar Bayramı yani 31 Ekim tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

17-02/14/stranger-things-1-1487027648.jpg

17-02/14/stranger-things-3.jpg

17-02/14/stranger-things-4.jpg

17-02/14/stranger-things-5.jpg

'Stranger Things' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin