Stranger Things yıldızı Charlie Heaton'dan kokain iddialarına yanıt!

Havaalanında kokainle yakalandığı iddia edilen Charlie Heaton sessizliğini bozdu.

Volkan Küçükel
31 Ekim 2017 - 23:49
Gündem

Dokuz bölümden oluşan ikinci sezonunun tüm bölümleri 27 Ekim'de Netflix abonelerine sunulan Stranger Things şu sıralar en çok konuşulan dizilerin başında geliyor.

GÜNDEMDEKİ DİZİ STRANGER THINGS'İN OYUNCUSU CHARLIE HEATON KONUŞTU!

Stranger Things sadece hikayesiyle değil oyuncu kadrosundaki bir ismin özel yaşamındaki olayıyla da son dönemde gündemde!

Geçtiğimiz günlerde The Sun kaynaklı çıkan bir habere göre dizide Joyce Byers'ın oğlu ve Will Byers'ın büyük erkek kardeşi Jonathan Byers karakterini canlandıran Charlie Heaton'ın bagajında kokain izleri bulunması nedeniyle ABD'ye girişinin engellenip İngiltere'ye geri gönderildiği ve dizinin ikinci sezon prömiyer partisine bu nedenle katılamadığı belirtilmişti.

17-11/01/charlie-heaton.jpg

Charlie Heaton günler sonra sessizliğini bozdu ve konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

"Geçtiğimiz hafta A.B.D.'ye planlanan seyahatim göçmenlik bürosunda çıkan bir sorundan etkilendi. Bu sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için uğraşıyorum.

Tutuklanmadığımı veya suç işlemediğimi, Los Angeles Uluslararası Havaalanı'ndaki görevlilerle iş birliği içinde olduğumuzu netleştirmek istiyorum.

17-11/01/strangeer-things-2-sezon-oyuncu-kadrosu.jpg

Tüm Stranger Things ailesi ve hayranlarımızdan sezon açılış partisini kaçırdığım için özür diliyorum. Hepimiz bu sezon ile gurur duyuyoruz ve bu hikayemin diziyi olumsuz etkilemesini istemem."

Cuma günü çıkan haberde 23 yaşındaki İngiliz oyuncunun Los Angeles Uluslararası Havaalanı'nda narkotik köpeklerinin uyarısıyla yakalandığı ve sonrasında sınır memurlarının Heaton'ın kişisel eşyaları üzerinde beyaz toz izlerine eriştiği belirtilmişti.

Konuyla ilgili yapılan haberde çok az miktardaki bu tozların kokain olduğunu onaylayan bir kaynaktan bahsedilmişti.

Başından geçtiği iddia edilen bu olay ve açıklamalarının ardından oyuncunun dizideki geleceğinin ne olacağı ilerleyen dönemde belli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin