Stranger Things'in yeni posteri Cadılar Bayramı'nın yaklaştığının habercisi!

Stranger Things'in resmi sosyal medya hesabından 2. sezon için yeni bir poster daha paylaşıldı.

Volkan Küçükel
02 Ekim 2017 - 14:31
Gündem

Netflix'in 80'li yılların havasını taşıyan Stranger Things dizisinin yeni sezonuna artık sayılı günler kaldı! Cadılar Bayramı'ndan hemen önce 27 Ekim tarihinde 2. sezonun tüm bölümleri Netflix abonelerine sunulmuş olacak.

O tarih gelene kadar Netflix, yeni sezon için tanıtım faaliyetlerini ara vermeksizin sürdürüyor.

Stranger Things'in resmi Twitter hesabından geçtiğimiz akşam 2. sezon için yeni bir poster daha paylaşıldı.

STRANGER THINGS 2. SEZON POSTERİ

Posterde Jim Hopper'ı (David Harbour) gece yarısında karanlık ve tüyler ürpertici bir balkabağı tarlasının ortasında el feneriyle bir şeyler ararken ya da bir şeylerin peşinde giderken görüyoruz.

17-10/02/stranger-things-2-sezon-yeni-poster.jpg

2. SEZON HİKAYESİ CADILAR BAYRAMI'NDA 

Paylaşılan tweet'in altında ise Cadılar Bayramı'nda çocukların kapı kapı dolaşıp şeker istemeleri geleneğine atıfta bulunan "Trick or treat" yani "Şeker mi Şaka mı" ibaresi kullanıldı.

Dizinin heyecan veren ikinci sezon fragmanında gördüğümüz sahnelere de bakılırsa, yeni sezon hikayesinde Cadılar Bayramı dönemi önemli bir yer tutuyor. Paylaşılan posterin bu nedenle yeni sezon formatına uygun olduğunu söyleyebiliriz.

17-10/02/stranger-things-2-sezon.jpg

Paul Reiser, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Will Chase, Rob Morgan ve Sadie Sink gibi isimleri oyuncu kadrosuna katan Stranger Things'in yeni sezon hikayesi ilk sezonun bir sene sonrasına yani 1984 sonbaharına taşınacak.

"Stranger Things" 2. sezon fragmanı (Türkçe Alt Yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin