Stranger Things'ten ilk fragman yayınlandı

Winona Ryder'lı yeni dizinin konusu ilgi çekici...

Volkan Küçükel
10 Haziran 2016 - 11:48
Yeni Bölüm

Winona Ryder'ı televizyon ekranlarına döndüren Neftlix'in yeni dizisi Stranger Things için gizem-korku öğelerinin ön plana çıktığı ilk fragman paylaşıldı.

Merakla beklenen dizinin ilk fragmanından edinilen izlenime göre görüntüler, 80'li yılların korku filmlerine bir saygı duruşu niteliği taşımakta. Yine ilk bakışta bir Stephen King hikayesi ya da Steven Spielberg filmiymiş havasını da alıyoruz.

GİZEM DOLU HİKAYE

1980'li yıllarda Hawkins, Indiana'da geçen dizinin konusuna kısaca bakacak olursak:

Stranger Things, genç bir çocuğun şüpheli bir şekilde ortadan kaybolması olayı üzerine şekillenen ve ilerleyen bir dizi olacak. Winona Ryder, Joyce karakteriyle kayıp çocuğun annesini oynayacak.

16-06/10/stranger-things-5-600x337.jpg

Peki hikayenin ilerleyen aşamalarında bizleri neler bekliyor?

İlk bilgiler ve izlenimlere göre Joyce, kaybolma olayının ardından yerel makamlarca açılmasını sağladığı soruşturma süreci ve sonrasında korkutucu doğa üstü güçler, gizemli küçük bir kız ve gizli hükümet deneylerini de içeren sır dolu unsurlarla karşılaşıp bunların üstesinden gelmeye çalışacak.

16-06/10/stranger-things-1-600x337.jpg

80'li senelerin kült klasiklerine birçok gönderme barındıran dizide Ryder dışında Matthew Modine, David Harbour, Charlie Heaton, Natalia Dyer, Millie Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp ve Cara Buono gibi isimler de rol alıyor.

16-06/10/stranger-things-poster-600x889.jpg

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Matt Duffer ve Ross Duffer kardeşlerin yaratıcısı olduğu Stranger Things, 15 Temmuz'dan itibaren Netflix abonelerine sunulmuş olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin