STV'den yeni bir dizi yolda: 'Ötesiz İnsanlar'

Ötesiz İnsanlar dizisi çok yakında Samanyolu TV ekranlarında yayınlanacak.

resim yok
11 Ekim 2013 - 09:31
Magazin

Ötesiz İnsanlar dizisi çok yakında Samanyolu TV ekranlarında yayınlanacak.

 

Son dönemde ekranlara getirdiği dizilerle izlenme oranlarında başarılar yakalayan Samanyolu Televizyonu yeni bir dizi projesinin hazırlıklarını sürdürüyor.

 

İşte detaylar:

 

YENİ DİZİ YOLDA

28 Şubat döneminde üniversiteyi kazanan başörtülü öğrencilerin ikna odalarında yaşadıkları Samanyolu'nun yeni dizisi Ötesiz İnsanlar'da canlandırılacak.

 

DİZİNİN KONUSU:

Elif tıp fakültesi 5inci sınıfta okuyan bir öğrencidir. Deniz ise henüz göreve yeni başlamış genç bir teğmendir.

Malum dönemin şubat soğuğu esmeye başladıktan sonra tabiri caizse memlekette ve özellikle üniversitede tam bir cadı avı başlamış ve başörtüsü ile okumak isteyen genç kızların adeta kabusu olmuştur.

Deniz verilen bir görev üzerine üniversiteye gelir başörtüsü hakkında araştırmalar yapıp çalışmalara katılmaktadır.

 

İLGİNÇ GELİŞMELER

İşte böyle sancılı bir dönemde deniz öncesinde oldukça önyargılı yaklaştığı başörtülü insanlara karşı olan tavrı Elif'i tanıyıp onun hayatını inceledikçe fikirler değişmeye başlamıştır. Ve günün birinde Elife aşık olduğunu da anlamıştır.

Ancak dönem öyle bir dönemdir ki normal şartlarda gayet masum ve normal sayılacak bu aşk dönemin Şubat soğukları yüzünden adeta taraflar için kabusa dönmüştür..[reklam]

EKRAN BAŞARISI NASIL OLACAK?

Son dönemde ekranlara sunduğu yeni dizilerinden Küçük Gelin ile adından söz ettiren Samanyolu TV şimdi de Ötesiz İnsanlar isimli diziyi izleyicisine sunuyor.

 

Bakalım Ötesiz İnsanlar da aynı ekran başarısını elde edebilecek mi...

 

KADRO BİLGİLERİ

Yapımcılığını Ömer Önder yaptığı dizinin başrollerini Ali Seyidoğlu ve Nihal Şahin paylaşıyor.

 

Kadir Tataş (Deniz), Nazlı Yanılmaz (Sanem) ve Ergül Miray Şahin (Elif) ise dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

 

 

KÜÇÜK GELİN SON HAFTA NE KADAR İZLENDİ? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin