Su Kutlu karakolluk oldu

Güzel Köylü dizisinde Sude karakterini canlandıran Su Kutlu, bar çalışanlarıyla karakolluk oldu.

resim yok
05 Nisan 2015 - 22:56
Magazin

Olay, önceki gün gece yarısında Muğla il merkezinde bulunan bir barda meydana geldi. Geç saatlere kadar barda eğlenen Güzel Köylü dizisinin Sude'si Su Kutlu, iddiaya göre işletmenin kapanma saati olan saat 01.00'da dışarı çıkmak istemedi.

 

karakolluk oldu

 

İÇKİSİNİ DIŞARDA İÇMEK İSTEDİ

Uyarılara aldırış etmeyen oyuncu, daha sonra elindeki içkiyi dışarıda içmek için almak istedi. Çalışanların buna izin vermemesine sinirlenen Kutlu, iddiaya göre garsona tekme ve yumruk attı.

 

POLİSİ ARADI

Kutlu, başka bir garson tarafından kolundan tutularak dışarı çıkarıldı. Kutlu, polisi arayarak darp edildiğini öne sürdü.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sağlık kontrolüne götürülen Kutlu'nun alkollü olduğu ileri sürüldü. Daha sonra karakola getirilen Kutlu, işletme sahipleri ve çalışanlardan şikayetçi olduğunu söyledi.

 

İŞLETMECİ DE KUTLU'DAN DAVACI OLDU

Kutlu'nun iddiaları üzerine polis güvenlik kameralarının kaydını incelemeye aldı. İşletme sahipleri de kendilerine iftira atıldığı gerekçesiyle Kutlu'dan davacı oldu.

 

"ALKOLÜN ETKİSİYLE KONTROLDEN ÇIKTI"

İşletme sahipleri, "Burası 40 yıllık işletme. Burada kavga gürültü olmaz. Biz genç oyuncuya gerekli izahları yaptık ama alkolün de etkisiyle kontrolden çıktı. Bize hakaret etti, çalışanımızı tekmeledi, yumruk attı.

 

 

Buna rağmen iftira atıp davacı olunca biz de kendisinden davacı olduk. Olay kameralarımız tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler de bizi doğruluyor" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin