Suits 7. sezon onayını aldı

USA Network dizisi Suits; Monk, Burn Notice, Psych ve Royal Pains ile aynı kaderi paylaşacak!

Volkan Küçükel
05 Ağustos 2016 - 16:32
İptal - Onay

Suits takipçilerini sevindiren gelişme...

SUITS YOLA DEVAM EDİYOR

USA Network, uzun soluklu hukuk draması Suits'e 7. sezon onayını verdi.

Karar, geçtiğimiz gün Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turu esnasında duyuruldu.

SUITS 8. SEZONA YEŞİL IŞIK!

Dizinin uygulayıcı yapımcısı Aaron Korsh konuyla ilgili yaptığı açıklamada Universal Cable Productions ile anlaşmasını iki sene daha yenilediğini belirtirken; 7. sezon onayının alındığını, 8. sezon için ise onay alınmasını büyük bir olasılık olarak gördüğünü ifade etti.

YENİ SEZON DETAYLARI

Patrick J. Adams, Gabriel Macht, Gina Torres, Rick Hoffman, Meghan Markle ve Sarah Rafferty'li dizinin 7. sezon bölümlerinin 2017 senesi içinde izleyicilerle buluşması planlanıyor.

16-08/05/suits-dizi.jpg

Suits'in ilk sezonu 12, diğer sezonları ise 16 bölümden oluşmakta. Yedinci sezonun da 16 bölümden oluşacağını not düşelim.

Dizinin devam etmekte olan altıncı sezonunun bölümleri Çarşamba akşamları ekrana gelirken, bölümler ortalama 3 milyon izleyici tarafından takip ediliyor. Bu rakamlar az da olsa bir önceki sezonunun ortalamalarının altında gözüküyor.

DALYA DİYECEK

Bu yenileme kararıyla birlikte Suits; Monk, Burn Notice, Psych ve Royal Pains'in ardından USA Network'un 100 bölümü deviren dizileri arasına ismini yazdırmış olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin