Suits dizisinin spin-off'unda Gina Torres başrolde!

Aaron Korsh'un yaratcısı olduğu USA Network'ün ilgi gören dizilerinden Suits'in arkasındaki ekip bir yandan spin-off çalışmalarını sürdürürken bu yeni projeyle ilgili detaylar gelmeye başladı. Suits dizisinin spin-off'unda Gina Torres başrolde olacak!

Volkan Küçükel
18 Ağustos 2017 - 09:36
Gündem

Aaron Korsh'un yaratcısı olduğu USA Network'ün ilgi gören dizilerinden Suits'in arkasındaki ekip bir yandan spin-off çalışmalarını sürdürürken bu yeni projeyle ilgili detaylar gelmeye başladı.

SUITS 7. SEZON FİNALİ SPIN-OFF'A TEMEL OLACAK!

Kanaldan yapılan resmi açıklamaya göre 2018'in başlarında yayınlanması planlanan Suits'in 7. sezon finali aynı zamanda uzantı dizi için bir pilot bölüm görevi üstlenecek.

GINA TORRES BAŞROLDE!

Yeni dizinin merkezindeki isim ise Jessica Pearson olacak. Diğer bir deyişle Gina Torres'i başrolde izleyeceğiz.

"SUITS SPIN-OFF" KONUSU

Suits'in 7. sezon finali Harvey Specter (Gabriel Macht), Mike Ross (Patrick J. Adams), Louis Litt (Rick Hoffman), Donna Paulsen (Sarah Rafferty) ve Rachel Zane'i (Meghan Markle) yeniden bir araya getirecek.

17-08/18/gina-torres.jpg

Jessica Pearson, Windy City'deki yeni hayatına uyum sağlamaya çalışacak. 

Pearson, politikanın kirli dünyasına adım attıktan sonra bu yeni dünyada ayakta kalabilmek adına içgüdülerine ve zekasına, Pearson Spector Litt'ten gelen sağlam ilişkilerine güvenmek zorundadır.

DİZİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Spin-off projesinin pilot bölümünün senaryosu aynı zamanda Suits'in de yaratıcısı olan Aaron Korsch tarafından kaleme alınırken; Korsch ile birlikte Daniel Arkin, Doug Liman, Davis Bartis ve Gene Klein yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler olacak.

17-08/18/suits-gina-torres.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin