Suits'e 4. sezon onayı geldi!

Suits'e yeni sezon onayı...

resim yok
25 Ekim 2013 - 15:32
İptal - Onay

Son dönemin en popüler dizileri arasında yer alan ve senaryosuyla büyük beğeni toplayan Suits için güzel haber!

 

Detaylar şöyle:

 

YENİ SEZON ONAYI

Suits takipçilerine müjde!

 

Dizi, yayıncı kanal USA Network'tan yapılan açıklamayla 4. sezon onayını resmi olarak aldı. Kısacası Suits seneye de bizlerle...

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Dizinin yeni sezonu tıpkı üçüncü sezonda olduğu gibi 16 bölümden oluşacak.

 

Yeni sezonun başlangıç tarihi önümüzdeki aylarda açıklanacak.

 

''İZLEYİCİLERİMİZE BORÇLUYUZ''

USA Network adına kısa bir açıklama yapan başkan Chris McCumber dizinin başarısında tutkulu, sadık ve genç izleyici kitlesinin büyük bir rolü olduğunu belirtti.

 

3. SEZON SÜRÜYOR

17 Eylül tarihinde ekranlara gelen 'Stay' isimli bölümle araya giren Suits'in üçüncü sezonunun kalan 6 bölümü için geri sayım sürüyor. Dizi, sezonu tamamlamak için Ocak 2104'te ekranlara geri dönecek.

 

HİKAYESİ

Mike Ross (Patrick J. Adams) eğitimini yarıda bırakmış bir dahidir. Mike'ın çocukluk hayalleri yaşadığı talihsiz olaylar ve büyük annesine bakma sorumluluğunu almış olmasından dolayı gerçekleşememiştir.[reklam]

Doğal zekası ve inanılmaz hafızası ile Mike geçimini başka insanların yerine LSAT sınavlarına girerek sağlamaktadır.

Harvey Specter (Gabriel Macht) New York şehrinin en iyi avukatlarından biridir ve çalıştığı firmada başkan yardımcılığına terfi etmiştir.

Şirket kuralları gereği kendisine bir asistan almak zorunda olan Harvey tesadüf olarak karşılaştığı Mike'ın zekasına, hazır cevaplılığına ve ansiklopedik düzeydeki hukuk bilgisine hayran kalır.

Harvey Specter Mike'ı işe almasına rağmen Mike'ın üniversite eğitimini tamamlamamış olması ve şirketin yalnızca Harvard mezunlarını kabul etmesi ikiliyi Mike Harvard mezunuymuş gibi davranmaya iter.

 

 

ARROW'UN 2. SEZONUNDA YENİ BİR KARAKTER DAHA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin