Suits'te İşler Değişiyor

Gabriel Macht ve Patrick J. Adams'ın başrollerinde oynadığı Amerikan dizisi Suits geçtiğimiz Ağustos ayında bölümlere ara vermişti.

resim yok
13 Şubat 2015 - 15:30
Yeni Bölüm

SUITS’TE İŞLER DEĞİŞİYOR

 

Suits 28 Ocak’ta severlerinin karşısına 11. bölümle geri döndü. Louis Litt (Rick Hoffman) severlerin ve Mike (Patrick J. Adams) severlerin şiddetle kapıştığı iki bölümden sonra dün akşam 13. bölümle birlikte gönüllere biraz olsun su serpildi.


Mike’ın sırrı her geçen gün bir başka alana daha yayılırken Harvey’in bu duruma karşı olan soğukkanlılığı izleyenleri zaman zaman sinirlendirmeye devam ediyor. Twitterdan bu konuyla ilgili gelen sorulara senaristler her şeyin yoluna gireceğini belirten cevaplar veriyor. Ama yine de önümüzdeki bölümlerde neler olacağı tamamen bir muamma.


BUZLAR ERİYOR

  •  

Harvey (Gabriel Macht) Jessica’yı da dinleyerek artık bu durumu sonlandırmanın gerektiğine karar kıldı. Yapılması gerekenin Litt ile Mike’ın arasını düzeltmek olduğunda karar kıldı ve onlara uygun bir yolculuk hazırladı.Ancak yolculukta Harvey’in de beklenmediği birkaç olay gerçekleşse de sonunda buzlar eridi. Her şeyin yoluna girmiş gibi göründüğü bu bölümden sonra yoksa final mi verilecek soruları izleyicilerin aklını karıştırmaya başladı.


GELECEK BÖLÜMDE SUİTS’İ NELER BEKLİYOR


Donna Harvey’den de gizli saklı işlere kalkışıyor ve başı biraz belaya girecek görünüyor. Harvey’in durumu fark etmesi çok uzun sürmeyecek. Donna her şeyi eline yüzüne bulaştıracak mı yoksa Harvey duruma zamanında müdahale edebilecek mi? Donna üzerine odaklanacak bir bölüm beklerken Örümcek Adam filminden tanıdığımız Tricia Helfer önümüzdeki bölümde karşımıza geliyor. Avukat olarak mı yoksa müvekkil olarak mı geldiği henüz bilinmiyor. Ancak Harvey ile görüntülere bakılırsa sanki birkaç bölüm daha dizide kalacakmış izlenimi veriyor. Mike ve Louis Litt gerilimine önümüzdeki bölümlerden itibaren son veriyoruz. Eskisi gibi davalara ve duruşmalara geri dönüyoruz.


Dizinin yapımcısı Aaron Corsh ile yapılan bir röportajda flashbacklerin olacağı bir sezon finali olacağının sinyalini verdi. Hatta sevenlerine de Forstman’ın hikayesinin anlatabileceğini ancak bununla ilgili çok fazla bilgi vermek istemediğini belirtti ve en önemlisi karakterlerde bir değişim olacağını artık bir bükülme noktasından geçtiklerini de belirtmekten geri kalmadı. Sezon finali ise ne zaman olacak henüz bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin