Şükrü Özyıldız ile oynadığım için şanslıyım

OYUNCU Hande Soral, önümüzdeki hafta finali yayınlanacak 'Tatlı Küçük Yalancılar'ın dizisinde oynadığıı Şükrü Özyıldız ile çok keyifli set arkadaşlıkları olduğunu söyledi.

resim yok
29 Eylül 2015 - 13:22
Magazin

MBC4 kanalında yayınlanan Turki Ekstra programında soruları yanıtmayan Hande Soral, 'Tatlı Küçük Yalancılar'daki rol arkadaşı Şükrü Özyıldız'ın özellikle duygusal sahnelerde kendisine çok yardımcı olduğunu anlatırken, "Genelde benim yakın plan çekimlerinde o da benimle beraber ağlıyor veya bunun gibi şeyler yaşıyoruz. O yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. O kadar tatlı, o kadar mütevazi, aynı zamanda o kadar eğlenceli ki hiç stres yaparak gelmiyorum sahneye. Beni kolaylıkla rahatlatabiliyor" dedi. 

 

 

"DALKILIÇ, KLİP ÇEKİMİNDEN 2 GÜN ÖNCE ARADI"

 

Bensu Soral, kendisinin de rol aldığı Murat Dalkılıç'ın şarkısına klip çekiminden 2 gün önce kendisini arayarak oynamasını istediğini anlattı. Soral, Dalkılıç'ın, klibinde oynayacak kızı bulamadıkları için çok zor durumda olduğunu, kısa sürede alışverişe çıkmasını ve klibinde oynamasını istediğini belirtirken, "Klibimde oynar mısın?' dedi. Ona, 'Senin klibinde oynamayacağım da kimin klibinde oynayacağım' dedim. Öyle başladı. O zaman hiçbir deneyimim yoktu. Benim için güzel bir tecrübe oldu" diye ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin