resim yok
20 Ocak 2013 - 00:00

 

Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, İzmirli sevenleriyle buluştu. Şoray hayranlarına filmlerinde söylenen şarkıları kendisinin seslendirdiği bir albüm çıkaracağını açıkladı
İzmirli sevenleriyle bir yıl aradan sonra buluşan Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, hayranlarına şimdiye kadar oynadığı filmlerde söylenen şarkıları kendi seslendirerek albüm çıkaracağını açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Edebiyatçılar Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen söyleşi ve imza gününde izdiham yaşandı. Şoray’ın geçtiğimiz günlerde çıkan ‘Sinemam ve Ben’ adlı kitabını imzalatma imkânı bulan hayranları, “Türkan Sen Bizim Herşeyimizsin” sloganları attı. Şoray, hayranlarına “Canımsınız” diye karşılık verdi.
 
 
 
 
‘Şarkıcıları kıskanırdım’
Hayranları ile iç içe olamamaktan şikâyet eden Türkan Şoray, “Seyircimle aramızda hep bir perde vardı. Bu yüzden ben hep ses sanatçılarını kıskandım. Onlar hep seyirciyle sarılıp öpüşürler ve hasret giderirlerdi. Çünkü konserleri sayesinde sevenleriyle iç içe zaman geçiriyorlardı. Bizler oyuncu olarak hep uzaktan hasret giderdik. Anca galalarda bir araya gelirdik. Ama yazdığım kitap ile seyircimle buluşma olanağı yakaladım. İmza günleri beni mutlu ediyor. Her gün imza günü olsun” dedi.
 
Sıra albümde
Şoray, “Hepimiz bu dünyaya bir şey bırakacağız. 220 film çevirmişim. Bunların yanında 120 adet kostüm bırakacağım. En son yazdığım kitabın yanı sıra en önemlisi albüm çıkaracağım. Bu hafta görüşmeler başladı ve iki aya kadar bütün oynadığım filmlerdeki şarkıları ben seslendireceğim. Bir kereye mahsus olacak bu albümde ’İçin İçin Yanıyor’, ’Sevemedim Kara Gözlüm’ gibi şarkılar da yer alacak” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin