resim yok
27 Nisan 2013 - 00:00

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde başrol oyuncusu, aynı zamanda Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıran "Sultan Süleyman" için Yunanca şarkı yapıldı.

 

Yunanistan'da kilise ve aşırı milliyetçilerin sert tepkilerine rağmen televizyonlarda izlenme rekorları kıran ve devam eden "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin başrol oyuncusu "Sultan Süleyman" adına Yunanca şarkı yapıldı.

 

Ünlü Yunan halk müziği sanatçısı Efi Thodi'nin hazırladığı "Süleyman" adlı single parça, müzik marketlerde büyük ilgi görürken, internette izlenme rekorları kırıyor.

 

 

MUHTEŞEM SÜLEYMAN'A ŞARKI

 

 

Söz ve müziği Andreas Lambru'ya ait olan şarkı, Türkçe sözler eşliğinde uzun hava ile başlıyor ve oyun havasına dönüşüyor.

 

 

DİNLENME REKORU KIRIYOR

 

 

Antena televizyonunda hafta içi her gün akşam kuşağında yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl" dizisi yüzde 27'nin üzerinde izlenme payı alıyor. Yunan medya pazarı için sevilen bir ürün haline gelen Türk dizileri ilk kez 2005 yılında MEGA TV kanalında yayınlanmaya başlamıştı.

 

 

MUHTEŞEM SÜLEYMAN'A YUNANCA ŞARKI

 

 

Antena televizyonunun 2010 yılında "Bin Bir Gece" dizisini yayınlamasıyla Türk dizilerine olan ilgi iyice artmıştı. Ülkenin eğlence programı ağırlıklı 3 büyük kanalı MEGA, Antenna ve ALPHA 2010 yılından bu yana ana yayın kuşağında sadece Türk dizilerine yer veriyor.

 

 

Önceki Haber: Muhteşem Yüzyil’da dengeler alt üst oluyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin