Sümer Tilmaç hastaneye kaldırıldı!

Türk sinemasının usta ismi Sümer Tilmaç hastaneye kaldırıldı.

resim yok
18 Aralık 2014 - 16:33
Magazin

Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı...

Sümer Tilmaç hastanede tedaviye alındı!

Türk sinemasının usta ismi Sümer Tilmaç hastaneye kaldırıldı.

 

RAHATSIZLIĞI NÜKSETTİ

Geçtiğimiz yıl akciğerindeki enfeksiyon nedeniyle Antalya'daki hastanede bir süre tedavi gören Sümer Tilmaç'ın rahatsızlığı nüksetti.

 

TEDAVİYE ALINDI

Tilmaç önceki gün kontrol olmak için gittiği Florance Nightingale Hastanesi'ne yatırılarak, tedaviye alındı.

Yapılan kontrol ve tetkiklerinde ciğerlerinin su topladığı tespit edilen usta oyuncunun, tedavisine başlandığı öğrenildi.[reklam]

SÜMER TİLMAÇ HAKKINDA

1964 yılında Arena Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. 1968'de İstanbul Belediye Konservatuarı'ndan mezun oldu. Tilmaç, Münir Özkul ve Gazanfer Özcan gibi sanatçıların öğrencisi olarak yetişti.

210'dan fazla filmde rol alan Tilmaç, yaklaşık olarak 60 tiyatro oyununda oynamıştır.

Bugün halen Yeşilçam oyuncuları denen oyuncular grubundan gelip günümüz tiyatro ve sinema sektöründe tutunmuş sayılı oyunculardan biridir.

Tiyatro çalışmalarının yanı sıra, Meraklı Köfteci, Vatandaş Rıza, Ah Güzel İstanbul, Gırgıriye, Kılıbık, Damga, Acı Dünyalar, Reis Bey, Kahpe Bizans ve Hemşo gibi birçok sinema filminde ve Süper Baba ve Karaoğlan televizyon dizilerinde rol alan oyuncu, 2002 yılında Son filmindeki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Sadri Alışık ödülü kazandı.

 

 

FARAH ZEYNEP ABDULLAH YENİ DİZİ YOLUNDA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin