resim yok
26 Ekim 2010 - 00:00

Show TV, yeni yarışma programı Canlı Para'yı Engin Altan Düzyatan'ın sunuculuğunda izleyicinin karşısına çıkartıyor. Dünyaca ünlü Fear Factor, Wipe Out ve Var Mısın Yok Musun gibi pek çok yapımda imzası olan Endomel'in yeni formatı olan; daha önce de İngiltere, Rusya, Yunanistan ve ABD dahil onüç ülkede izleyenlerin tutkusu haline gelen Canlı Para, gösterildiği her ülkede büyük kitlelerin ilgi odağı haline gelmiş bir yapım! Kolay para kazanma tutkusundakilere yeni bir ufuk açacak olan Million Drop'un Türkiye uyarlaması Canlı Para, daha yayınlanmadan genel kültürüne ve bilgi birikimine güvenen herkeste katılım hevesi uyandırdı bile. Oyunculuktaki başarısını, bu yapımla sunuculuğa da taşımak isteyen Engin Altan Düzyatan'a göre, iki kişiyi karşılaştıracak olan bu yarışma, kısa zamanda TV dünyasında bir fenomen haline gelecek! Aralarında eş-dost veya akrabalık bağı olanların katılabileceği yarışmada 8 soru sorulacak. Tüm sorulara doğru yanıt verildiği takdirde 1 Milyon liranın sahibi olunabilecek. Canlı Para, ilk bakışta kolay görünse de aslında hafife alınmayacak bir yarışma... Programın başarısına gelince, büyük ölçüde, Altın Portakal'daki sunuculuğuyla pek de göz doldurmayan Engin Altan Düzyatan'ın performansıyla ilişkili olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin