Supergirl 2. sezon yeni kanalında rekorla başladı!

The CW'ya transfer olan Supergirl'ün yeni kanalında nasıl bir ekran performansı göstereceği merakla bekleniyordu. İşte rakamlar...

Volkan Küçükel
13 Ekim 2016 - 09:00
Reyting

Geçtiğimiz sene CBS ekranlarında yayın hayatına başlayıp ilk sezonunu tamamlamasının ardından The CW'ya transfer olan Supergirl'ün yeni kanalında nasıl bir ekran performansı göstereceği merakla bekleniyordu.

SUPERGIRL'DEN İYİ BAŞLANGIÇ!

Ve dizinin ikinci sezon prömiyeri bu hafta gerçekleşti. İlk bölüm izlenme oranları sonuçlarına bakılırsa Supergirl sevenler gelecek adına umutlu olabilir.

Dizi, ikinci sezonun ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin aralığında 1.1 reyting oranı ve 3 milyon izleyici rakamlarını yakalayarak başarılı bir ekran performansı gösterdi.

Evet, bu rakamlar dizinin ilk sezon açılış bölümündeki 3.1 reyting oranı ve 12.96 milyon izleyici rakamlarından çok farklı gözükse de; ilk sezon final bölümündeki 1.3 reyting oranı ve 6.1 milyon izleyici rakamlarından ise pek uzak değil.

Elde edilen izlenme oranlarının The CW kanalı göz önüne alındığında kanal için oldukça yeterli ve tatmin edici düzeyde olduğunu söyleyebiliriz.

Zira, kanalın geçen sene sonbahar döneminde bu zaman diliminde ekranlara getirdiği Crazy Ex-Girlfriend dizisi ile karşılaştırıldığında Supergirl o zamanki rakamları üçe katlamış durumda!

16-10/12/supergirl-2.jpg

KANALA 8 SENE SONRA EN İYİ RAKAMLARI GETİRDİ!

Ayrıca Supergirl'in bu bölümündeki izlenme oranları kendisine, The CW'nun son sekiz yılda Pazartesi günü bu kuşakta en çok izlenen dizi bölümü olma ünvanını da getirdi (2008 senesindeki Gossip Girl bölümünden bu yana). 18-49 yetişkin yaş kategorisinde ise kanal için yine bu kuşakta son altı yılın en iyi reyting rakamları elde edildi (2010 senesindeki 90210 bölümünden bu yana).

SUPERMAN ETKİSİ Mİ?

Supergirl'ün prömiyerine gösterilen ilginin en önemli nedenlerinden birisi hikayeye Superman'in katılışı oldu. Hatta sırf bu nedenle diziyi izlemeyen birçok kişinin bu bölüme özel ilgi gösterdiği de belirtiliyor. Bakalım, Supergirl ilerleyen haftalarda istikrarlı bir reyting grafiği yakalayabilecek mi...

Dizi, Pazartesi akşamları The CW ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. 'The Last Children of Krypton' isimli sezonun ikinci bölümü 17 Ekim'de ekranlarda olacak.

Supergirl 2. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin