Supergirl 2. sezona Superman geliyor

Ve beklenen oldu. Superman'i dizinin yeni sezonunda göreceğiz.

Volkan Küçükel
07 Haziran 2016 - 23:37
İptal - Onay

İlk sezonunu CBS'te geçirmesinin ardından bütçesel nedenlerden dolayı kanal değiştiren ve The CW'ya transfer olan Supergirl yeni kanalında yeni sezonunda heyecan verici sürprizlerle geliyor.

Bir uçak, bir kuş! Hayır hayır! Supergirl'in ikinci sezonuna Superman geliyor!

Superman, DC Comics dizisi Supergirl'in 2. sezonunun iki parçalı sonbahar prömiyerinde hikayeye dahil olacak ve National City'e gelerek Kara'yı ziyaret ederek kendisine yardımda bulunacak.

16-06/07/supergirl-superman.jpg

Dizinin yapımcısı Andrew Kreisberg, Superman'a hayat verecek yeni aktörü belirleme konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtirken "Superman, yeni sezonun ilk iki bölümünde gözükecek ve kırmızı pelerini bu kez kimin giyeceğini görme konusunda sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

HİKAYEDE KİMLİĞİ BELİRSİZDİ

Dizinin hikayesinde şimdiye kadar Superman'in yüzünü görememiş ya da flashback sahnelerle çocukluk dönemindeki halini izlemiştik.

Supergirl dizisinde yaşanacak bu buluşmanın dışında Supergirl'ü kanalın diğer DC evreni temalı dizileri Arrow, The Flash ve Legends of Tomorrow karakterleri ile birlikte de crossover bölümlerde görmemiz bekleniyor.

Supergirl, yeni kanalı The CW'da sonbahar döneminde Pazartesi akşamları izleyicileriyle buluşacak.

Ne dersiniz... Yeni Superman sizce kim olmalı?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin