Supergirl, The Flash, Arrow ve Legends of Tomorrow buluşmasından yeni fragman!

The CW kanalının DC Comics evrenini yansıtan dizileri Supergirl, The Flash, Arrow ve Legends of Tomorrow önümüzdeki Pazartesi gününden başlayarak crossover bölümlerle karşımıza gelecek.

Volkan Küçükel
26 Kasım 2016 - 13:00
Yeni Bölüm

The CW kanalının DC Comics evreni temalı dizileri Supergirl, The Flash, Arrow ve Legends of Tomorrow bilindiği üzere önümüzdeki Pazartesi gününden başlayarak crossover bölümlerle karşımıza gelecek.

HEYECAN DOLU YENİ FRAGMAN

Bölümlerin yayın tarihi iyice yaklaşmışken Supergirl ile başlayacak bu heyecan dolu serüvenin yeni bir fragmanı daha izleyicilerle paylaşıldı. Heyecan uyandıran bu uzun süreli fragmanı haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

Kainatın uzak bölgelerinde yasayan uzaylı bir ırk olan The Dominators'ın merkezinde olacağı ortak bölümlerde dört yapımın süper kahramanlarının güç birliği yapmasına tanıklık edeceğiz.

16-11/26/maxresdefault-1480154214.jpg

SUPERGIRL İLE BAŞLIYOR

Arrow, The Flash ve Supergirl'ün sekizinci, Legends of Tomorrow'un yedinci bölümlerine denk gelen crossover bölümlerde serüven ilk olarak Pazartesi günü ekranlara gelen Supergirl ile başlayacak.

Ardından Salı günü The Flash, Çarşamba günü aynı zamanda 100. bölümü ile karşımıza çıkacak Arrow ile devam edecek crossover bölümler, Perşembe günü ise Legends of Tomorrow'un yayını ile tamamlanacak.

Supergirl | Heroes v Aliens: The Dominators:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin