Supergirl ve eski Wonder Woman ilk kez yan yana!

Supergirl'in yeni sezonu öncesi setten haber ve görüntüler ulaşmaya devam ediyor.

Volkan Küçükel
21 Ağustos 2016 - 22:46
Magazin

İlk sezonunu CBS'te geçirdikten sonra ikinci sezonu için adeta bir süper kahraman kanalına dönüşen The CW'ya transfer olan Supergirl'ün yeni sezonu öncesi setten haber ve görüntüler ulaşmaya devam ediyor.

Dizi, yeni sezonunda birçok sürprizle karşımızda olacak. Superman'in ve Lex Luthor'un kız kardeşi Lena Luthor'un arz-ı endam edecek olmalarının dışında 1970'li senelerin Wonder Woman'ı Lynda Carter'ın bu kez farklı bir karakterle karşımıza çıkacak olması bu sürprizlerden bazıları.

CARTER VE BENOIST YAN YANA

Bir zamanların Wonder Woman'ı Lynda Carter'ı bu kez 'A.B.D Başkanı' olarak izleyeceğimiz dizinin ikinci sezon çekiminden bir karede aktrisi Supergirl'e hayat veren Melissa Benoist ile birlikte görüyoruz.

Melissa Benoist, Lynda Carter ile yan yana olduğu fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşırlen fotoğrafın altına "Bugün harika bir kadınla tanıştım" ifadesini kullandı.

16-08/21/melissa-benoist-instagram.png

SUPERGİRL 2. SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Supergirl ikinci sezona katılan isimler Lynda Carter ile sınırlı değil. Teen Wolf'tan tanıdığımız Tyler Hoechlin 'Superman' olarak diziye konuk olurken; Cougar Town'tan Ian Gomez, Cat tarafından işe alınan emektar bir gazeteci 'Snapper Carr'; Katie McGrath ise yeni sezonda tekrarlayan bir rolle Lex Luthor'un kız kardeşi Lena Ruthor karakterleriyle yeni sezon oyuncu kadrosuna katılmışlardı.

Floriana Lima ve son olarak Containment'te izlediğimiz Chris Wood kadrodaki diğer yeni isimler.

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Supergirl'ün yeni sezonu 10 Ekim Pazartesi akşamı The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

The CW'da süper kahramanlar geçidi:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin