Supergirl'de Lena Luthor'u canlandıracak isim belli oldu

CBS'ten The CW'ya transfer olan süper kahraman temalı Supergirl dizisinin 2. sezon oyuncu kadrosuna Katie McGrath da dahil oldu.

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2016 - 23:10
Yeni Bölüm

Merlin ve Dracula gibi dizilerle yakından tanıdığımız Katie McGrath televizyon dünyasındaki hızlı turunu sürdürüyor!

TVLine'ın haberine göre son olarak Slasher dizisinde karşımıza çıkan güzel aktris, CBS'ten The CW'ya transfer olan süper kahraman temalı Supergirl dizisinin 2. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

KATIE MCGRATH'IN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Peki aktrisi dizide nasıl bir karaktere bürünürken izleyeceğiz?

McGrath, yeni sezonda tekrarlayan bir rolle Lena Luthor karakterine hayat verecek. Güzel, güçlü ve gizemli olarak nitelendirilen Lena Luthor, Lex Luthor'un kız kardeşi.

National City'e yeni bir başlangıç yapma amacıyla gelen karakter, ailesinin milyar dolar değerindeki büyük şirketi LuthorCorp'da işlerin başına geçen isim olmuştur. Lena Luthor'un amacı, Lex'in kötü şöhreti nedeniyle lekelenen şirketi yeniden iyi bir marka haline dönüştürüp güç imparatorluğunu yeniden inşa etmektir.

16-08/08/lena-luthor-katie-mcgrath.jpg

Kardeşinden bağımsız olarak kendi kişiliğiyle var olmak ve çevresi tarafından böyle kabul edilmek isteyen Lena ile Kara'nın yolları kesişecek ve Lena'nın dost ya da düşman olduğu konusunda Kara'nın bir kanıya varması gerekecektir.

2. SEZONUN YENİ YÜZLERİ

CBS'ten The CW'ya geçişiyle birlikte yeni sezon öncesi birçok oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş durumda. Teen Wolf'un yıldızı Tyler Hoechlin 'Superman' olarak diziye konuk olurken; bir zamanların Wonder Woman'ı Lynda Carter 'A.B.D Başkanı' ve Cougar Town'ın eski isimlerinden Ian Gomez, Cat tarafından işe alınan emektar bir gazeteci 'Snapper Carr' rolleriyle diziye katıldılar.

Floriana Lima ve son olarak Containment'te izlediğimiz Chris Wood kadrodaki diğer yeni isimler.

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Supergirl'ün merakla beklenen 2. sezonu 10 Ekim Pazartesi akşamı The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

'Supergirl' artık The CW'da:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin