Supergirl'ün yıldızı Melissa Benoist boşanıyor!

Son dönemin popüler çizgi roman uyarlaması dizilerinden Supergirl'ün yıldız ismi Melissa Benoist boşanıyor.

Volkan Küçükel
30 Aralık 2016 - 12:21
Magazin

Son dönemin popüler çizgi roman uyarlaması dizilerinden Supergirl'ün yıldız ismi güzel oyuncu Melissa Benoist boşanıyor.

BOŞANMA DAVASI AÇILDI

TNZ'nin haberine göre aktris, 19 Haziran 2013 tarihinde evlendiği Glee dizisinden tanıdığımız eşi Blake Jenner ile yaklaşık dört senelik birlikteliğin ardından yollarını ayırma kararı aldı ve geçtiğimiz günlerde boşanma davasını açtı. İkilinin çocuğu bulunmamakta.

Benoist ve Jenner'ın ayrılığının arkasında yatan nedenler olarak ise uzlaşılmaz farklılıklar ve geçimsizlik gösteriliyor.

Şu sıralar The CW'nun sevilen dizisi Supergirl'de Kara Zor-El karakteriyle izlediğimiz aktris, Blake Jenner ile bu dizide iki bölümlüğüne birlikte çalışmıştı. Bu süreç içinde Benoist, kocası ile birlikte çalışmanın ne kadar harika bir şey olduğunu belirten açıklamalarda bulunmuştu.

16-12/30/maxresdefault-1483089524.jpg

GLEE SETİNDE TANIŞMIŞLARDI

İkili geçmiş dönemde Fox'un müzikal komedisi Glee dizisinin birçok bölümünde de birlikte rol almıştı. 28 yaşındaki Benoist ve 24 yaşındaki Jenner'ın tanışması da Glee setine dayanıyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında Blake'in son projesi The Edge of Seventeen filmi için 2016 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde boy gösteren isimler çok mutlu gözükmüşlerdi.

Son olarak; kış arasında bulunan Melissa Benoist'li Süpergirl'ün, yeni bölümü 'Supergirl Lives' ile 23 Ocak Pazartesi akşamı The CW ekranlarına geri döneceğini hatırlatalım.

Melissa Benoist & Blake Jenner - Supergirl:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin