Supernatural'ın yıldızları Criminal Minds: Beyond Borders 2. sezonda!

Criminal Minds: Beyond Borders'ın gelecek sezonu bizlere Supernatural'dan esintiler sunacak!

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2016 - 22:57
Yeni Bölüm

Criminal Minds: Beyond Borders'ın gelecek sezonu bizlere Supernatural'dan esintiler sunacak!

SUPERNATURAL'DAN 4 İSİM GELİYOR!

TVLine'ın haberine göre; The CW'nun uzun soluklu doğaüstü temalı dizisi Supernatural'da genç John Winchester'ı canlandıran Matt Cohen, CBS dramasının ikinci sezonunda Jack Garrett'ın oğlu Ryan karakteriyle karşımızda olacak. Oyuncu sezon içinde tekrarlayan rolle hikayede yer alacak.

Ryan, FBI'ın üst düzey ajanlarından biri olma konusunda babasının ayak izlerini takip edecek.

Son dönemde General Hospital'da (Griffin Munro) yer alan Cohen'in ilk olarak sezon açılış bölümünde gözükeceği belirtiliyor.

16-08/28/supernatural-1.jpg

Criminal Minds: Beyond Borders'un Supernatural'dan üç transferi daha var!

Supernatural'ın Kevin Tran'ı Osric Chau; sezonun üçüncü bölümünde hayalet anlamına gelen Gui lakabıyla tanınan Singapurlu gizemli bir figüre hayat verecek.

16-08/28/supernatural-2.jpg

Supernatural'ın Chuck Shurley'i Rob Benedict ve Gabriel'i Richard Speight Jr. ikilisi ise sezonun beşinci bölümünde yeni giyim firmaları için Bangladeş'e bir iş anlaşması yapmak üzere giden uzun süreli arkadaş ve Amerikalı girişimciler olarak hikayeye katılacaklar.

Dizinin uygulayıcı yapımcısı Adam Glass bu oyuncu haberlerini sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla paylaştı.

16-08/28/adam-glass-twitter.png

İZLENME ORANLARI

Dizi; Gary Sinise, Alana De La Garza, Daniel Henney, Annie Funke ve Tyler James Williams'lı kadrosuyla ilk sezonunu 1.24 reyting oranı ve 6.915 izleyici ortalamalarıyla tamamlamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin