Superstition 1. sezon ne zaman başlayacak? Doğaüstü temalı yeni dizinin konusu ne?

Superstition 1. sezon ne zaman başlayacak? Doğaüstü temalı yeni dizinin konusu ne? Syfy'ın sonbahar dönemi takvimine giren korku türündeki dizi "Superstition"ın 1. sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2017 - 19:16
Gündem

İlk olarak geçtiğimiz sene sonlarına doğru duyurulan ve resmi sezon onayını doğrudan alıp Syfy'ın sonbahar dönemi takvimine giren korku türündeki dizi "Superstition"ın 1. sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

SUPERSTITION 1. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ BELLİ OLDU

Yayıncı kablolu kanal Syfy'dan yapılan duyuruya göre dizinin ilk sezonu 06 Ekim Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

"SUPERSTITION" KONUSU

İlk sezonu 13 bölümden oluşacak Superstititon'ın hikayesi; La Rochelle, Georgia'daki gizemli kasabanın tek cenaze evinin sahipleri konumundaki Hasting ailesine odaklanıyor. Hasting ailesi aynı zamanda kasabanın karanlık sırları ve tarihinin muhafızları durumunda.

Perili köşkleri, soylu mezarlıkları, garip kasaba halkı ve olağandışı olaylarla dolu zengin geçmişiyle bilinen kasaba aynı zamanda karanlık korku olaylarının tezahür ettiği bir geçiş bölgesi.

17-08/26/syfy-dizi.jpg

Hasting ailesi gizemli silahlar, kaba kuvvet, mistik simya, esrarangiz bilgiler ve eski ilimlerle ilgili yeteneklerini kullanarak gölgelerdeki kötülüğü bastırmaya çalışmaktadır.

Yapım şirketi MVPTV'den Mario Van Peebles (Roots, Bloodline, Hand of God, Empire, Lost) ve XLrator Media'dan Barry Gordon ortak yapımcılığında hazırlanan Superstition'da Van Peebles yazar ve yönetmenlik dışında bazı bölümlerde oyuncu olarak da karşımıza çıkacak.

17-08/26/superstition.jpeg

PROJENİN ARKA PLANINDAKİ İSİMLER

Joel Anderson Thompson (Battle star Galactica, Boomtown, House M.D.) projeye showrunner olarak adını yazdırırken; Laurence Andries (Alias, Six Feet Under, Supernatural, The Pacific) yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Brusta Brown ve John Mitchell Todd (Defiance) ikilisi ise yazar ekibinde yer alıyorlar.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çekimlerine sene başlarında başlanan dizinin oyuncu kadrosunda Van Peebles dışında Robinne Lee (Fifty Shades Darker, Being Mary Jane, House Of Payne), Brad James (For Better Or Worse), W. Earl Brown (Preacher, Deadwood), Demetria McKinney (House Of Payne), Diamond Dallas Page (WWE Monday Night RAW), Morgana Van Peebles (We The Party),T.C. Carter ve Tatiana Lia Zappardino gibi isimler rol alıyor.

17-08/26/syfy.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin