Sürpriz aşkın belgesi!

Demet Evgar ve Sarp Levendoğlu aşkı sonunda belgelendi.

resim yok
05 Aralık 2013 - 15:48
Magazin

Demet Evgar ve Sarp Levendoğlu aşkı sonunda belgelendi.

 

İşte detaylar:


İlişkilerini bir ay boyunca gözlerden uzak yaşamayı başaran ikili, önceki akşam görüntülenmekten kurtulamadı.

Müzisyen sevgilisi Sertaç Özgümüş'ten yaz aylarında ayrılan Demet Evgar ile geçtiğimiz Kasım ayında Begüm Birgören'le yollarını ayıran Sarp Levendoğlu, yeni bir aşka yelken açtı.

 

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan Demet Evgar ile Sarp Leventoğlu, önceki akşam Cihangir'deki Aliye Restorant'ta görüntülendi.

 

MUTLULUK TABLOSU

Arkadaş grubuyla geldikleri mekanda gazetecilerden habersiz birbirlerine sarılan ve öpücükler konduran çiçeği burnunda çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

 

AŞKIN İLK FOTOĞRAFI

Flaşların patlamasıyla birlikte şaşkınlık yaşayan oyuncu çift, bir aylık kaçamağın sonunda aşkın ilk fotoğrafını vermiş oldu.

Mekanda keyifli bir gece geçiren Demet Evgar ve Sarp Levendoğlu çifti, gece sonunda arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu anı ölümsüzleştiren ikili, gazetecilerin "Hayırlı olsun" dileğine gülümseyerek karşılık verdi.

 

''AİLE YEMEĞİ...''

Yakındaki bir eve giren ikilinin, 'Aile yemeği yedik' açıklaması ise akıllara 'Nişan mı var' sorusunu getirdi.[reklam]

EVGAR'IN KARİYERİ

Manisa'da doğdu. Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa'daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney'nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurdu.

Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu'nda Aşk Çemberi adlı oyunda ve Tiyatro Kılçık'ta Takanlar ve Takılanlar ve Ayşegül Hindistan'da adlı oyunlarda rol aldı.

Aslı ile Kerem, Bütün Çocuklarım ve Emret Komutanım adlı televizyon dizilerinin yanı sıra Banyo, Beyza'nın Kadınları isimli sinema filmlerinde oynadı. 2007'de, Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenen "Rock Müzikalleri'nde" rol aldı. 2009'da Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm filminde Havar karakterini canlandırdı. 2010 yılında ise Yahşi Batı filminde Cem Yılmaz ve Ozan Güven ile başrolleri paylaşmıştır. Hemen ardından Vay Arkadaş filminde Mete Horozoğlu, Ali Atay ve Fırat Tanış ile birlikte oynamıştır.

İlk olarak Türkmax'te yayınlanmakta olan, ardından Star TV'ye geçen 1 Erkek, 1 Kadın adlı televizyon dizisinde Zeynep Yıldırım karakterini canlandırmaktadır.

 

 

BOY FARKI ESPRİ KONUSU OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin