Survivor's Remorse 4. sezon onayını aldı

LeBron James'in de yapımcı kadrosunda bulunduğu Survivor's Remorse isimli Starz dizisi kanaldan yeni sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2016 - 16:41
İptal - Onay

Ünlü NBA yıldızı LeBron James'in de yapımcı kadrosunda bulunduğu Survivor's Remorse isimli basketbol komedisi kanaldan yeni sezon onayını aldı.

4. SEZON ONAYI CEPTE!

Buna göre, Starz'ın komedi dizisi 4. sezonuyla da bizlerle olmaya devam edecek.

REYTİNGLERDE ŞAHLANINCA...

Jessie T. Usher ve RonReaco Lee'li oyuncu kadrosuyla üçüncü sezonuna harika bir giriş yaparak sezonun açılış bölümüyle ekranları başında 883,000 kişiye ulaşan dizinin ulaştığı bu rakam, bir önceki sezonun açılış bölümünün oranlarına göre %64 daha yukarıda gerçekleşti.

Aynı akşam ekranlara gelen iki tekrar bölümü ile birlikte bölümün ulaştığı toplam izleyici sayısı rakamı 1.25 milyonu buldu. Tüm platformlar dikkate alındığında İSE bölümler yaklaşık 3 milyon kişiye ulaşmakta.

Devam etmekte olan üçüncü sezonun izleyici rakamlarına bakıldığında bugüne kadar bölüm başına 0.4 reyting oranı ve 860,000 izleyici ortalamalarına ulaşıldığı görülüyor. Bu gidişat ikinci sezonu rakamlarının ikiye katlandığını ortaya seriyor. Dizinin gösterdiği bu gelişme yeni sezon onayını alma konusunda elini oldukça güçlendirmişti.

16-08/26/survivors-remorse-2.jpg

Yapımcı James konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Survivor's Remorse ekibi ve ortaya çıkardığımız şeyle ilgili inanılmaz gurur duyuyorum. Bu sene çok daha büyüyen dizi; yeni hayranları kendine çekerken popülerlik anlamında yeni bir seviyeye ulaştı. Survivor's Remorse'u başarıya taşıyan tüm hayranlarımıza ve Starz takımına desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum."

GÜNÜ DEĞİŞMİŞTİ

Dizi; rakip kanal ve diziler HBO'nun Ballers ve Game of Thrones'u, Showtime'ın Ray Donovan'ı ve AMC'nin The Walking Dead'i gibi Pazar akşam kuşağında izleyicileriyle buluşuyor.

Kanal, Game of Thrones ve The Walking Dead gibi dizilerle Pazar akşamları büyük başarılara imza atan HBO ve AMC gibi rakip yayın platformlarıyla rekabete girmek adına bu sezon Power ve Survivor's Remorse'u Cumartesi'den Pazar gününe kaydırma kararı almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin